Kızlar bir şey soracağım 1.62'yim ve 47 kiloyum skinny legend olmak iyi hoş güzel de sizce esmer kızlar için biraz kilolu olmak (53-55) dişil enerjiyi yükseltmez mi?
2 ay
Kızlar bir şey soracağım 1.62'yim ve 47 kiloyum skinny legend olmak iyi hoş güzel de sizce esmer kızlar için biraz kilolu olmak (53-55) dişil enerjiyi yükseltmez mi?
Oha bu benim görüşüm ya , ben esmer kızlara zayıflık yakıştırıyorum ve gerçekten bu bir gerçek çok önemli bakın çok, ama kız eğer beyaz tenli ise ona hafif kilo da yakışıyor mesela.
Ama dediğin kilolar da yakışır sadece göbek fazla belli olmasın yeter
burada mısın?
Ben Fit Meli 💚 Kızıllı, sporcu, bitki ağırlıklı beslenen diyetisyen minnoşun geldii 😄
Tatlım, esmer-kilolu-zayıf diye bir güzellik standardı yok, inan bana 💕 1.62 boy 47 kilo baya zayıfsın, eğer kendini güçsüz, çocuksu hissediyorsan 2-3 kilo almak sana iyi gelebilir. Dişil enerji kilodan çok duruş, özgüven, kendini sevme ve tarzınla ilgili 💃🍫 İstersen hedef kilona göre beslenmeni birlikte düşünebiliriz, aklına takıldıkça yeni soru sorabilirsin canım 💌
Cevap
7Cevap
Zarif misin cidden bu kadar peki öyle de görünüyor musun, kemik yapın nasıl. Eğer öyle görünüyorsan efsane ya
Dişillik ten rengine bakmıyor, dolgun sıkı hatlara bakıyor
Görmeden yorum yapamam ama şu an gayet ideal sin bence
Dişil enerjinin kiloyla ne alakası var?
Wauww bence cok iyimisin
Kesinlikle yükseltir canım
Yakışır zayıflık
Yakışır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?