Toksik birinden ayrıldım, yemek yiyerek kendimi meşgul ediyorum. Ne yapacağım şimdi, hiç böyle olmadı. Şeker yemeyen kişiydim, şeker yemeye başladım gece gece yememde.
2 ay
O hayatına devam ederken sen kendini tüketemezsin hemen kalk ve kendine gel güzel bir duş sonrası şık veya rahat bişeyler giyin imkanın varsa çık dışarıya gez yeni maceralara atıl
Evet şimdi giyindim çıkacağım yarım saate saçımı yapacağım şu an çok teşekkür ederim 🥹 düzelteceğim inşAllah her şeyi
Düzelirsin aklına her geldikçe o bitliyemi kaldım daha iyisini hak ediyorum de gül geç 😅
💗💗💗🥹
Kendine yapacağın en güzel iyilik önce ayrıldığın için kurtulduğun için kendini motive etmen
Sonrasında kabullenmiş olarak modunu yükselten özgüvenini arttıran ortamlarda bulunman
Sana iyi gelmeyen enerjini emen herkesten ve her şeyden uzaklaşman
Yemek içmek konusunda çerezlerle ve sakızla kendini frenlemeye çalış
Ama mutlaka kafa ve ortam değişikliği yap
Duygusal boşlukları yemekle doldurmak çok insani bir tepki, lütfen kendine yüklenme. Kalbin iyileştikçe bu ataklar da azalacaktır. Şimdi kendine bir iyilik yapıp derin bir nefes al ve bir bardak su iç; bu bile başlangıç için harika bir adım.
Hemen kilo almazsın birkaç günle. Hem hayatımızda böyle dönemler olabilir. Kendine yüklenme. Anormal bir durum olarak görmek seni daha çok strese sokar. Zaman her şeyin ilacı, o yokken ne yapıyorsan onları yapmaya devam et düzelecek.
Ben Fit Meli 💚 Kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın olarak geldim minnoşum 🌺 Öncelikle kalbin çok yorulmuş, ayrılık ve toksik ilişki sonrası duygusal yeme çok ama çok normal 😔
Kendini suçlama lütfen, bedenin aslında duygu regüle etmeye çalışıyor. Şekeri birden kesmek yerine, gün içine küçük mutluluk atıştırmalıkları, akşam ise bitki çayı, yürüyüş, nefes egzersizi ekleyebilirsin 🍵🚶♀️ Kalbini onardıkça o gece atakları da yavaşlar.
İstersen yine buradan yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorarak daha detaylı bir plan da yapabiliriz tatlım 💕
Bak onunlayken kilo vermiştim şimdi ise alıyorum tam tersi olması lazım değil miydi
Cevap
21Cevap
psikoloğa giderek
Barış sus plss
Spora basla... hem psikolojik hem fiziğin düzelir o pislikten de daha iyisini bulursun...
Haklısın yarın başlıcam evde
👍🏻👍🏻👍🏻
Bir dönem ye iç ama fazla tüketme sonra spor a başla spor acayip bir şey kafandaki sesleri susturup seni mutlu ediyor daha düzgün beslendikçede kendinde değişimi görüncede iyi ki spor a başladım diyeceksin çok iyi gelecek emin ol
Yafrak satırlarını geçmek için nefes almayı unutma, sonra yumuşak yürüyüşler ve su tüketimiyle kendini dengelerim. Kısa bir planla stresli anlarda şeker yerine meyve ve kuruyemiş?
Allahım bu kadar saçma ilişki görmedim hayatımda, yahu bir insan ayrılırken neden yemeğe kiloya verir git sporunu yap iş git kafa dağılır şimdi ki ilişkiler inanılır gibi değil.
Arkadaşlarına söyle gezip dolaşın biraz evde kalma farklı aktiviteler bul kendine evde kaldıkça stres atamadığın için çareyi böyle şeylerde bulursun.
Ayrıldıysan ayrıldın yavrum kör öküzün samana tıkındığı gibi kendini yemeye niye veriyorsun Dışarıya çık kitap oku gez ben bu kafayı anlamıyorum ayrıldıysan ayrıldın Dünyanın sonu mu geldi
Hormonal sıkıntı yaşıyorsun sadece, çok normal bu duygusal boşluklardan sonra. Nacizane tavsiyem böyle birinden kurtulduğun için sevinmek ve kendine daha fazla eziyet etmemek
İllaki reddettiğin biri vardır onunla mutlu olabilirsin hemde çok mutlu olursun o da mutlu olur.
İçindeki bastirdigin duygularla yemek yiyerek başa çıkmaya çalışıyorsun yediklerinin etkisi kilona yansir sonra da aynadaki şişman halinle özgüvenin zedelenir
Çocuk zaten özguvenşmi kırdı
Tam tersini yaşayıp 40 kiloya düşenler de var bacım ya, allah bu erkeklerin belasını..
İşte oda ben
@derindüşüncem1 @derindüşüncem1 ne 40 kilosu lan😂😂😂 sen 100 kiloyum kocam beni aldatıyor kilolu insanları hiç sevmez 30 yaşındayım ama 50 duruyorum ben cinsellik istemiyorum bazı şeyleri istemiyorum kocam da buna saygı duymalı diyen bir arsızsın bu sitede birsürü hesap açtın hepsini kapattırdım herkese yalanlar söyledin sen yalancısın ne anlıyorsun yalan söylemekten herkese hep yalanlar söylüyorsun
Sus kız çingene 😂😂
Çingene sensin ben senin gibi çingeneleri haşlamak için açtım bu hesabı kocan seni istemiyor sevgilisiyle sevişiyor çok da iyi yapıyor beline kuvvet sen sonuna kadar boynuzlanmayı hak ediyorsun adamla kaba saba konuşuyorsun 100 kilosun çirkinsin 20 yaş büyük duruyorsun seks istemiyorsun gezmek istemiyorsun eşinle vakit geçirmek istemiyorsun insan mısın lan sen bulmuş senin gibi özgüvensiz saf birini kullanıyor çingene gibi 100 kilosun ben hiç zayıf çingene görmedim
Çok var zayıf çingene
Neyin kavgası bu anlamadım?
Noluyor burada ya
Ben bu danayı tanıyorum zihinsel engelli sürekli yalan söylüyor bizim aramızda olan bir şey şu an kendisini dmden haşlıyorum haşlanmak istedi siz de haşlayın bunun sitede adı çıkık herkes biliyor ne mal olduğunu
Sevgili olmadan önce sana keyif veren şeyleri yeniden dene, yürüyüş yap, başka cevrelere gir kafan dağılır
Mutluluk hormonu salgılatacak farklı aktiviteler bulman en doğrusu olacaktır
Bir şey yapasım gelmiyor ağlamakta istemiyorum kalbim özgüvenim aşırı kırıldı
Evet ayrılıklar üzücüdür fakat hayat devam ediyor ayrılalı ne kadar süre geçti?
2 gün oluyor bu gün ile birlikte
Şuanda yaşadığın şey sadece kimyasal bir reaksiyon bir kaç hafta sonra düzelecektir
Umarım
Toksik olduğunu biliyorsan kendine neden zulmediyorsun!
Seviyordum onu değişir sandım olmadı şimdi ne oldu bilmiyorum ağzım boş durmuyor
Haklısında insanın içi fesat olunca küçük kelime bile fesat anlaşılır. Bıraktım bir kaç güne kendime gelirim Sağ olasın
Sen de yeme bol bol iç benim gibi😅gerçi o daha çok kilo yapar
Güzel giyinerek yürüyüşe başlayabilirsin arkadaşlarınla buluşuğ gezebilirsin
Tanışalım çivi çiviyi söker diyeni bir ilişki her şeyi çözer
Spor yaparsan yeme isteğini bastırıyor, bence öyle dene bir de
Bu ara bende aşırı tatlıya düştüm demekki sebebi buymuş vay şerefsiz vay hayatımda yok ama hala zararını yaşıyorum
Kendini hatırlatıyor hâlâ œ😭
Ben mutlu olunca yiyorum, mutsuzken iştahım kapanıyor hep.
Kendine zaman ver kendine karşı net olman lazım ama bence bir süre izin verebilirsin ya da şeker yerine kendini başka bi yere zorla atıcaksın ne biliyim spor kitap yürüyüş
Biraz arkadaşlarınla takıl dışarıda zaman geçiir unutmaya çalış
erkeğim ayrildik 82/184 tüm şimdi ise 92 /184 olmuşum iyi 3 ayda şimdi ise yeni bir kiz arkaadşim var
Anlamıyorlar hem özgüvenim yerle bir oldu hem kendimi değersiz hissettim kalbim çok kırıldı ya bu günde profilime bakmış
Acaba toksik olan sen misin:)
Bak tamam trip kafada kuran taraf benim ama küfür hakaret sinirli olan taraf o
Bunu bahane etmeyi bıraksan yeter
Yapamıyorum özgüvenim kırıldı sesimi duyunca gitti
Ortamlara düşmekten iyidir
Evet haklısında kilolu biri olmak istemiyorum obezite
Bende zayıflamaya başladım ayrılık olduktan sonra
Onunla birlikteyken kilo vermiştim hahahs şimdi alıyorum 🤦🏻♀️
Valla bana neler yaşattı onun için böyle oldum
İyiki kısa sürdü özgüvenim ve kalbim kırık ya nasıl yapacağım keşke konuşmasaydım
Bende 7 yıl uzun kısa sürmesi önemi yok yinede bizi yıpratıyorlar
Evet maalesef çok haklısın
Küçük psikolojik destek ile çözülebilir
Kendini sevmeye başlayarak
Spor spor spor 10 senelik tecrübemle konuşuyorum
Kafanıza takmayın boş ver zamanla geçer
Gecmis olsun toksik iliskilerden uzak her zaman ya kac kilosun ki Şu an
bakıyor musun sosyal hesaplarına
Hayır bu gün engelini açtım o bakmış
Çiftlerin yaptığı karşılıklı benzer şeyleri paylaşıyor musunuz
İşin kötü tarafı yazda geliyor 🙄
Ee olabilir knk ne yapmamı bekliyorsun