Nisanlimda da dahil o sadece beni kirmamaya özen gostererek alttan alttan soyluyor ama anliyorum :/
asiri zayifim
asiri zayifim
Ya kanka fkgkgkg sandım kiloluyum diceksin
Abi olduğunuz yerde oturarak kilo alabiliyorsunuz nasıl bunu sorun haline getiriyorsunuz aw kilo vermek olsa gerçekten hak vericem de zayıf olmanın kötü yanı da yok ki halsizlik dışında o da yeterli vitaminler ile çözülecek bişi
Oyle olmuyor iste.. girtlaga kadar dolsam da alamiyorum. Zaten cok kilo almaya baslayinca cildim de bozuluyor sivilceler heryerimi sariyor. Cikis yolu bulamiorum
He yedigin dokunurken kilo alamiyorsun cunku besinler kisitli
Begenilmiyorum :/
Ne var tipinde sorun varsa önemli olan seni içten sevip sevmedikleri kankam herkes öyle beğenilmez kolay kolay ama bu senin çirkin olduğun ya da kötü olduğun anlamına da gelmez senin işin değildir yani sıef beğenilceksin diye kendi sağlığına bedenine zarar vermek istemezsin dimi
Cevap
5Cevap
Umursamamayı öğrenmek dışında yapılacak bir şey yok. Kendini böyle sevdiğini kendine hissettirirsen gerisi önemli değil
Kendimi de sevmiyorum ne yalan soylim en buyuk problem bu aslinda
Seni seven her halinle sevsin. Bırak bu yolda gelmek isteyen şikayet edecekse müsait bi yerde insin bi zahmet. Nedir bu kadınların çektiği zorbalık
Gercekten en siddetlisini yasiyorum. Evlilik arefesinde.. o kada ozguvenimi zedelediler ki en guzel gunlerimin tadini cikaramadim
Nisanlim sadece soyledi konu etraf
O zaten bu halimle begenmiosa evlenmeden birakir beni
maalesef :/
SENDE şu an BOY KİLO NASIL arkadaşım
158-44
Sen onu begeniyor muydun oyle?
Ne gibi.. kendimi cocuk gibi hissediorum ya
Boyun nasıl ve kilon kaç
158-44
Yeter mis gibi istemiyorsan alma kilo falan ben böyle mutluyum de
Ciddi mi soyluyorsun yoksa beni rahatlatmak icinmi
Hayatım zaten uzun boylu bir kadın değilsin ki ne yapacaksın yerlerde mi yuvarlayacak bu adam seni zarifsin işte gayet iyi
Çubuk kraker goruntusu irenc
Ben de aynen senin gibiyim tek fark daha kisayim etrafımdan çok duyuyorum kilo al ye bilmem ne ben kendimle mutluyum sana ne diyip geçiyorum kalıyorlar öyle
Sen kac kilosun
38 kendi boyundan 8 cm çıkar
Ama sen benden daha dolgun gozukuyorsun
Kisayım bundan olabilir inan ben de inceciğim ama
Evlenince iyi beslesin
git zayıfla
Sorun zayiflik
Boy ve kilon kac
158-44
Normal bence hatta fazla bile kilon var
Kaç yaşındasın peki
Ve aranızda cinsellik oluyormu
23 yasindayim. Evet yasadik benim ozguvensizligimden oda bok gbi oluo zaten
Demekki vücudunu beğenmiyor ozaman niye evleniyorsun ki senin vücudunu beğenmeyen adamla
O balık etli koca gotluu koca memeli kızları seviyor galiba
Yok hep minyonlari sevdigini soyledi ama ben minyondan da minyonum.. dugune az kaldi begenmiyorsa birakir kendini tehlikeye atmaz
Peki bakirelini verdinmi
Sizin yaşlarınız kaç ve ne kadar süredir sevgilisiniz
Kendinle barışık ol
Basaramiyorum
Guzel bulmuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?