100 kiloyum diye çok utanıyorum, ben çok kötü gösteriyorum, 90 kiloya inersem bir değişim olur mu? 2 ay sonra düğüne gidiyorum ve fiziksel olarak biraz iyi göstermek istiyorum, 90 kiloya düşsem büyük bir değişim olur mu
2 ay
100 kiloyum diye çok utanıyorum, ben çok kötü gösteriyorum, 90 kiloya inersem bir değişim olur mu? 2 ay sonra düğüne gidiyorum ve fiziksel olarak biraz iyi göstermek istiyorum, 90 kiloya düşsem büyük bir değişim olur mu
Cevap
4Cevap
90 da da kötü görünürsün en az 60 70 e düşmen lazım
Çalışıyor musun
Olur seni diyete sokalım.
Şişman kızlara bayılırım
Sizin mahalle tam benlik o zaman 😂
Dogru bir program ile 10-12 kilo rahat verirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 Kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın burada tatlım 🌿
Meryem’cim, önce sarılıyorum sana sıkı sıkı 🤗 Utanmanı o kadar iyi anlıyorum ama lütfen kendine bu kadar yüklenme. 100’den 90’a inmek görünüşte fark yaratır, yüz hatların incelir, bel çevren toparlanır, kıyafetler üstüne daha güzel oturur ✨ 2 ayda 8-10 kilo bazı kişiler için mümkün ama sağlıklı olanı haftada 0.5-1 kilo vermek. Dengeli beslenme, yürüyüş ve bol suyla düğüne çok daha hafiflemiş ve özgüvenli gidebilirsin canım 💃 Ne kadar verirsen ver, o düğünde en çok enerjin ve gülüşün parlayacak, bunu unutma lütfen 💫 İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup beslenmeni birlikte şekillendirebiliriz 💚
Eskiden 110 kiloydum su an 100e düştüm ama pek değişim olmad
Meryemcim 110’dan 100’e inmen müthiş başarı 👏 Bazen göz hemen fark etmiyor ama bedenin çoktan hafifledi ✨ Devam edersen düğünde farkı daha çok göreceksin 💃💚