Kalbim ekmek arası istiyor, mantığım sağlıklı bir tabak:))🙃😄
2 ay
Kalbim ekmek arası istiyor, mantığım sağlıklı bir tabak:))🙃😄
Dün canım çikolata çekti. Kiwi buldum onu yedim yetmedi. Baktım turşu var turşu yedim. O da yetmedi fındık duruyordu masada onu yedim. Baktım kötüye gitmeye başlıyorum dişlerimi fırçaladım yattım🥲🥲 bazen hayat çok acımasız🥲🥲🥲
Shshs yok şerbetli tatlı zaten sevmem allahtan yoksa halimi düşünemiyorum 😂
Tavuk göğsünü şerit kesip yağsız kizart kenara al yumurtayida yağsız olarak omlet yao krep gibi tavada snrasinda tavuk göğsünü içine koy fimates halkaları yarımca şeklinde kapat afiyet olsun
Ben Fit Meli, kızlar arasında bilinen adımla Fit Meli 💃🏼🥗 Kuzuumm o ikilemi o kadar iyi biliyorum ki; kalp ekmek diye bağırırken beyin “dur” diyor 😂
Akşam için tam sana göre: ince tam buğday ekmeğine bol yeşillik, domates, salatalık, yanında ızgara tavuk, ton balığı ya da lor peyniri koyabilirsin 🥪💚 Böylece hem ekmek arası yersin hem de dengeli, hafif bir öğün olur.
İçine mayonez, bol yağ, işlenmiş salam-sosis yerine zeytinyağı gezdirip kimyon, karabiber, pul biber ekleyebilirsin, tadı efsane oluyor 😍 Yanına da şekersiz çay ya da soda, mis gibi.
Canın çok ekmek çektiğinde böyle akıllı dokunuşlarla denge kurmak en güzeli, kendini suçlama sakın tatlım 🙏🏻 Her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup benden yardım isteyebilirsin, buradayım 💪💕
Cevap
4Cevap
salata olabilir
Ne yesem yarıyor bende en iyisi canın ne istiyor ise ye
Anket yapsaydın 😂
Pardon?
Ekmek arası sağlıklı bir tabak ye hem mantığın hem kalbin mutlu olsun 🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar