Akşam ekmek ve yemek yemeyerek aç kalarak zayıflayabilir miyim acaba, sabah da kahvaltı yapıyorum ama. Bir de reflüm de var
2 ay
Akşam ekmek ve yemek yemeyerek aç kalarak zayıflayabilir miyim acaba, sabah da kahvaltı yapıyorum ama. Bir de reflüm de var
Cevap
5Cevap
Meyveleri ve sütü blender de çek iç onu hep protein alırsın hemde karnını tutar baya
Milk shek gjbi mi kefir uçtim bi
Soğan sarımsak yemelisin keser
Yakmaz mi o sogani cok severim evdeyken de tuketirim de sarimsak da arada koku yapmasin djye
Evdeyken ye yapsın ne olacak
Bowl
Bowl meyve de daha çok yapiyorum. Mesela yulaf yaban mersini muz gibi mi ya da avakado vs yanj agır olmayan bir tabak
Hertürlüsü olur ki farketmez vitamin besin kaynağı yağ kilo yapmaz
Tamam
Tesekkur ederim
Rica ederimö
Evet. Boy kilo kaç
1.70 boy kilo 80 ama gostermiyorum 75 gibi duruyorum sadece bacak ve kalca biraz buyuk
Bundan fazlasını ALM buraya kdar gayet iyisin bence
Yok almam buju da ilk defa aldi. Evdeyjm uzun suredir is guc olmayinca sanirim balik etliyjm zaten kalip da vad bjraz
İdealsin.
En sevdiğin renk?
Evet 80 iyi bence de
Mor ve mavi
176 ya 88im ben de
Mor en feminen renk bence mavi özgürlük..
Evet ben cok seviyorum baskasini bilmfm
:)
Romantik misindir?
Memleket nere senin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 Kızıl saçlı, İstanbul’da yaşayan diyetisyen minnoşun geldiii 😌✨
Kuzum, akşam tamamen aç kalmak reflünü de, metabolizmanı da yorabilir 😕 Özellikle reflüde uzun açlıklar, çok boş mideyle yatmak iyi gelmez. Akşam hafif, küçük bir öğün tüketmen çok daha sağlıklı olur 🥗
Yoğurt, ayran, yulaf, az peynir, sebze, çorba gibi hafif şeyler tercih edebilirsin; yağlı, kızartma, domates-salça, çikolata ve asitli içeceklerden uzak durman reflü için önemli 💔 Ekmek kısmaya çalışman güzel ama tamamen kesmek zorunda değilsin; tam tahıllı ve miktarı kontrollü tüketmen yeterli 💫
Sağlıklı zayıflamak için düzenli öğün, hafif akşam yemeği, bol su ve mümkünse kısa yürüyüşler işini çok kolaylaştırır canım 🚶♀️💕
İstersen boyunu, kilonu, gün içi temposunu da yazan yeni bir Diyet & Beslenme sorusunda sana daha detaylı destek olurum 😍