40 kilo verince sarkma olur mu? Her gün plank high thrust duvar şınavı yapacağım olur mu
2 ay
40 kilo verince sarkma olur mu? Her gün plank high thrust duvar şınavı yapacağım olur mu
Cevap
4Cevap
Değişyor yaa. Ben 35 kilo verdim herhangi bir sarkma yok. Fakat yumusama var onu sporla destekleyerek biraz kasla doldurmak lazım.
40 kiloyu 4 ayda verirsen yapar en az 12 aya yayman gerek onda bile yaparda yapacak bişe yok
Dombili misin
Sporla beraber verırısen sarkma olmazs
Plank spordan sayılırmı
Sayılır ama yanınaa bir şeyler de eklemelıaınız
Yürüyüşte yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyen bir kızıl minnoşun geldiii 💃🥗
Kuzum, 40 kilo ciddi bir değişim, vücudun da buna kayıtsız kalmıyor 🙈 Cilt elastikiyetin, genetik, yaşın, ne kadar sürede verdiğin hepsi etkili. Evet bir miktar sarkma çoğu kişide oluyor ama sporla görünümü çok azaltmak mümkün 💪
Plank, hip thrust, duvar şınavı harika başlangıç; özellikle plank ve hip thrust gövde ve kalça toparlamada çok işe yarar 🍑 Ama sadece bunlara sıkışma; zamanla yürüyüş, hafif ağırlık, lastik egzersizleri, esneme de eklersen çok daha iyi sonuç alırsın 🌈
Kilo verirken çok hızlı gitmemeye, yeterli protein almaya ve bol su içmeye de dikkat et, cilt için ciddi destek olur 💧 Unutma, mükemmel değil, sağlıklı ve güçlü olmak önemli canım 💖 İhtiyacın olursa her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 🌸