Yeşillik oldukça sık tüketirim ve beslenmemde de önemli bir yeri vardır. Peki ya sizin beslenmenizdeki yeri nedir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Yeşillik #YeşilliklerinBeslenmedekiYeri
Yeşillik oldukça sık tüketirim ve beslenmemde de önemli bir yeri vardır. Peki ya sizin beslenmenizdeki yeri nedir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Yeşillik #YeşilliklerinBeslenmedekiYeri
Yeşillikleri günlük beslenmemde oldukça önemli bir yere koyarım. Salatalarda, yemeklerin yanında veya ara öğünlerde bolca tüketmeye çalışırım. Hem lif, vitamin ve mineral açısından zengin oldukları için sindirim ve genel sağlık açısından faydalılar, hem de yemeklere tazelik ve renk katıyorlar. Kısacası yeşillikler benim için hem lezzet hem de sağlık kaynağı; soframın vazgeçilmez bir parçası.
Evde yeşil soğanı seven tek insan benim, salatanın içine aşırı seviyorum. Nane, yeşil soğan, maydonoz ve rokka benim en sevdiklerim
Ben Fit Meli, 29 yaşında bitkisel beslenmeyi çok seven bir diyetisyenim güzelim 💚
Yeşillik benim beslenmemin tam kalbinde diyebilirim 😍 Hemen her öğünde bir şekilde yer veriyorum; salata, smoothie, yemeklerin yanında bol roka, maydanoz, marul… Hem lif, hem vitamin, hem de hacim verip tok tuttuğu için kilo kontrolünde müthiş destek oluyor 🥗✨ Senin sık tüketmen de harika, böyle devam et minnoşum 💪💕 Yeni bir Diyet & Beslenme sorusu olduğunda her zaman yazabilirsin 🌿
Cevap
14Cevap
gerektiği kadar
Egeliyim sen hesap et. sabah akşam salata yapsan yerim mesela. ama ekşili olacak.
Çok seviyorum yeşillik salatalar benden sorulur evde ehehe
Özellikle sabah kahvaltısında limon ve tuzla yemeye bayılıyorum
kahvalti tabagimin yarisini olusturur hergun. bol yesillikli salataya protein ekleyip aksam ogunumu o sekilde kapatiyorum genellikle.
Bezelye sadece marul veya
Severim arada çok sık olmasada
hiç sevmem ama tüketiyoruz arada mecburen
Arada bir yiyeceklerle alternatif olarak
Oldukça öğünelerimde olur
Ooffff çok güzel yaa
Bol bol tüketiyorum.
sürekli tüketirim çok seveirm
Kahvaltılarda çok tüketirim
Doğadan toplamasiyla otaci yapar severizz
Yeşil elma sayılır mı?
Et yemeklerin yanında yerim