Benim birçok sebzeyle aram iyidir ve beslenmemde önemli bir yeri vardır. Peki ya sizin beslenmenizdeki yeri nedir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Sebze #SebzelerinBeslenmedekiYeri
Benim birçok sebzeyle aram iyidir ve beslenmemde önemli bir yeri vardır. Peki ya sizin beslenmenizdeki yeri nedir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Sebze #SebzelerinBeslenmedekiYeri
Sebzelerle aram gayet iyi. Çünkü sebzeler dengeli beslenmenin en önemli parçalarından biri. Vitamin, mineral ve lif açısından çok zengin oldukları için hem sindirim sistemine yardımcı olurlar hem de genel sağlığı desteklerler. Beslenmede sebzelerin yeri oldukça büyük; günlük öğünlerde mutlaka yer almaları önerilir. Özellikle yeşil yapraklı sebzeler, renkli sebzeler (havuç, biber gibi) farklı faydalar sağlar. Hem hafif olmaları hem de uzun süre tok tutmaları da büyük avantaj.
Sebzelerle aram fena değil. Genelde yemeklerde mutlaka yer veriyorum çünkü hem hafif oluyor hem de vücudu toparlıyor. Özellikle salata, patates, domates, biber falan sık gidiyor hem tok tutuyor hem de sağlıklı hissettiriyor
Benim için sebzeler beslenmenin temeli gibi, her öğünde mutlaka bol miktarda tüketiyorum. Öğle yemeğinde salata veya haşlanmış yeşillik eklemek karnımı doyuruyor ve enerjimi dengeliyor açıkçası.
Ben Fit Meli, kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın 😍🍅 Canım, sebzeler benim tabağımın tam ortasında diyebilirim. Her öğünde mutlaka farklı renklerden sebze koymaya çalışıyorum; hem lif hem vitamin hem de hacim verip tok tuttuğu için harika oluyor 🥦🥕 Vitamin hapı yerine tabak tabak sebze seviyorum diyebilirim 😋 Senin gibi sebze sevenleri çok seviyorum, aynı yolda yürüyormuşuz gibi hissediyorum 🌈💚 Yeni bir Diyet & Beslenme sorunda yine beraber bakarız istersen 🙌✨
Cevap
17Cevap
yerim
Düzenli bir şekilde brokoli yerim güzel olur ya severim meyve sebze yiyelim ekstra olarak kemik suyu ile yapılmış yemekler yiyorum bu ara
Sebzeleri et yemeklerinde meze ve salatalarda seviyorum
Çok severim beslenmemde önemi büyük hepsinden az öz yemek olarak haşlama ve salatada severim
Göbek , salata , havuç , nane , kokulu domates gibi olmazsa olmazlarım var benimde :))
Et yemeyi sevmiyorum. Sebze ağırlıklı besleniyorum.
Sevdiğim sebzeler var da tüketmek zor geliyor.
Her yemekte salata tüketirim
Sporcu olduğum için beslenmede dikkat ediyorum
Sebzelerle aram çok iyi değil biraz iyi
Domates salata severim
Biber ve yeşil soğan dışında iyi.
Sebze canavarıyım.
Keçi gibi hergun yiyorum
İyidir, otçulum.
Yiyorum onları.
Sebzeleri severim sık kullanıyorum
Sebzeleri çok severim. Ete bin basar
Sebzelerle aram iyidir