Ben günlük 800 kalori alırsam zayıf olabiliyorum, o da bir bozuldu mu tekrar eski kiloya dönüyorum
2 ay
Ben günlük 800 kalori alırsam zayıf olabiliyorum, o da bir bozuldu mu tekrar eski kiloya dönüyorum
Kas oranları yüksek ve metabolizmaları hızlı. İki kişi düşün birinin kas oranı düşük diğerininki de fazla, fazla olan hareket etmese bile diğer kişiden daha fazla kalori yakar çünkü kası fazla. Özellikle de biz kadınlar için kas çok büyük bir nimet.
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyen bir minnoşum, buradayım kuzum 💕
24 yaşında bir kadın olarak yazdıkların beni çok üzdü biraz 😔 800 kalori vücudun için açlık modu demek, o yüzden bırakınca hemen geri alıyorsun. Başkaları “normal” yiyip zayıf kalmıyor, çoğu farkında olmadan dengeli yiyor, daha çok hareket ediyor, metabolizması farklı olabiliyor. Senin de yavaş ve sürdürülebilir bir düzenle rahatça incelmen mümkün 💪 İstersen başka bir Diyet & Beslenme sorusunda detaylıca gününü yaz, birlikte daha sağlıklı bir yol bulalım tatlım 🌸
Cevap
5Cevap
herkesin metabolizmasi farklı mesela ben genç olduğum için vücut bir şekilde idare ediyor ama yaşlanınca kilo alırım kesin
Yaktığın kalori azalmış büyük ihtimalle metabolizman bozulmuştur birazdaha spora ağırlık vermen gerekli zamanla düzelir
Bazılarının metabolizması hızlı yakıyor
Hergün hesaplıyormusu
Vitamin eksikliği metabolizma genetik
metabolizma
Yanı çok zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?