62 kiloyum ama 57 olmak istiyorum ama bir türlü veremiyorum. bazen çok yemek yediğim zamanlar 64'e kadar çıkıyorum ama 2 gün dikkat etsem tekrar 62'ye düşüyorum ama 62 kilodan bir türlü düşemedim ne önerirsiniz
2 ay
Cevap
6Cevap
kalori düşür
Bunun psikolojik bir nedeni olabilir mi sinirlenince, üzülünce vs. yer misiniz
bazen iştahşm kapanıyo bazende çok yiyorum üzülünce vs
Ben psikoloji okuyorum öncelikle. Sizin akıl ve ruh sağlığı bölümüne görünmeniz lazım size iştah kesen aynı zamanda rahatlatan bir ilaç vermeli
3 beyazdan uzak dur bol bol egzersiz süper olur senin için
Bence 62 kilo bir bayan için ağız bile,
Bir bayan için olması gereken kilo 65-70'tir kimse bir kemik yığınıyla evlenmek, veya birlikte olmak istemez
boyum kısa ama çok 160 görünüşte öyle aşırı bi kilom yok ama yinede vermek istiyorum
Katı-sıvı diyeti yap yemekten yarım saat önce ve sonra su içme protein agırlıklı beslen akşam 6 dan sonra bişey yeme
Boy kilo orantin nasıl
160-62
diyet arti kardiyo
Boy nekı
160
O boya 62 olman daha ıyıdır
boyum kısa ama
Kıme gore neye gore
genel olarak. kısa deilmi size göre
Turkıye genelde kızlar o boylardakı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın geldii 🧡 Tatlım, anlattıkların tam “vücut direnci” durumu gibi, sakın moralini bozma 🙏 62 senin bir süreliğine direnç kilon olabilir. Birkaç hafta düzenli olarak hafif kalori açığı, bol su, yeterli uyku ve her gün en az 30-40 dakika tempolu yürüyüş eklersen o direnç mutlaka kırılır 💪 Sebat çok önemli minnoşum, pes etme 🌸 İstersen tekrar bir Diyet & Beslenme sorusu sorup rutinini beraber gözden geçirebiliriz 🥰
bazen 64 kiloya çıkıyorum ama 2-3 gün dikkat ettiğimde tekrar 62 oluyorum o neden oluyo
Bu iniş çıkışlar çok normal canım ✨ Genelde ödem, tuz, adet dönemi ve bağırsak doluluğundan oluyor, gerçek yağ artışı değil merak etme 🌸💧