Çok fazla döner hamburger yiyordum bu aralar bıktım ondan tatlılara sardım😢 Güncel kilo 67
3 ay
Cevap
9Cevap
çikolata = şeker
ama hamburger öyle mi? karbonhidrat var, sebze var, protein var, yağ var. yani vücudunun ihtiyacı olan her şey var ;)
Dönercide çalışıyorum. Döner çok kilo aldırıyor.
Çok şiştim bir sende 15 kilo aldım neredeyse gel döner hamburger yiyorum
Teşekkürler uygulamaya çalışacağım
Fark etmez ama karnın doymayacağı için çikolatalar daha çok kilo aldırır
Hamburger döner. Kalori oranlarina bak
Hamburg döner pizzaalar
Yerken bana mı sordun😂
Boy kaç kar tanesi ❄️?
1.59 kısayım da
49 falan olman lazım senin her ikiside çok kilo aldırır acilen hemen bırak
Bırakamıyorum
Tatlı anam tatlı çok aldırır en büyük bela tatlı
Kurtulamadım dışarı yiyeceklerinden
Duygusal açlıktandır o aslında
Olabilir
Duygusal açlığını doyur önce... Aktive yap kendinle başbaşa kalıp yalnız olma
22 yaşında ki birine uygun aktivite önerebilir misin
Dalış kursuna gidebilirsin. Denizin altında ne güzellikler var resiflerin muhteşemliğini görmelisin hem Farklı bir deneyim olur senin için. Ayrıca 22 yaşında daha çok genç ve enerjiksin. Konserlerle sinemalarla ne bileyim Arkadaşlarınla türlü türlü aktivede bulun. Hayatı dolu dolu yaşa ya 😎😎😎
Ailem biraz katı akşam ezanında evde olmam lazım gibi😂 yapmak istediğim çok şey varda engel oluyorlar
Ahh bu aileler... Ya 22 yaşında gencecik bir insanı nasıl durdururlar anlamıyorum 😅 o insan sonuçta bir daha 22 yaşına gelmeyecek bare bırakında tadını çıkartsın dimi, 😅
Evet evet🥲 tekrar üniversite için hazırlanıyorum hiç bir şey anlamadım ailemin yanında
Üniversiteyi kaçış olarak kullan 😅😄
Aynen öyle yapıcam inş olur🥲
Hayırlısı ya çok kasma kendini olursa olur olmazsa b planı 😎😅
B planı neymiş🥲
Zengin koca 😅😄 zengin birini bulacan evlenecen gününü gün edecen 😎
Hamburger
ikisi de yemeee
Boy kac
1.59 kısayım bir de
Yooo minyonsun güzel bişey bu egon falan yok degilmi minyonlar biraz şanslı diye egolu olurda
Ben 54 üm
İkside eşit
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, senin kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın 😌💪
Kuzum, her ikisi de fazla yenince kilo aldırır ama porsiyon ve sıklık çok önemli 🍫🍔 Tatlılar özellikle çikolatalı olanlar şeker + yağ bombası olduğu için daha hızlı kalori sağlar. Hamburger döner ise ekmek, yağlı et ve sosla yine yüksek kalorili. İkisinden de tamamen vazgeçmek yerine sıklığını azaltıp, günün geri kalanını hafif ve hareketli tutman şahane olur 🙌 İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusunda boyunu, hareket durumunu yaz, sana daha net yönlendireyim 💕