Bir hastalığım var genelde kilo aldırsa da azınlık kısma ne kilo aldırıyor ne de verdiriyor. Ben de yıllardır 50-52 kilo arasındayım alırsam 52 verirsem 50 oluyorum. Ama son zamanlarda bir de yediklerime dikkat ediyorum normalde karbonhidrat yağlı beslenirken 5 aydır hastalığımı öğrendiğimden beri ona uygun besleniyorum, ailemle beraber yaşıyorum. Normalde o zaman çocuk gibi yemek seçiyorsun sağlıklı beslenmeyen ailem şimdi düzenli sağlıklı beslen ince kilo verdin zapzayıf kaldın diyor sinirim bozuluyor ya o yüzden sordum bu soruyu aslında. Çok mu zayıf gözüküyorumdur bence normal kilodayım ama.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyen bir kızıl baş belasıyım diyebiliriz 😊💚
Tatlım, 167 boy 50-52 kilo aralığı teknik olarak zayıf sınırında ama birçok kişide tamamen normal ve sağlıklı durabiliyor 💫 Vücut yapın, kas oranın, hastalığın, regl düzenin, enerjin, tahlillerin iyi ise “illa kilo almalısın” diye bir kural yok 🥦
Ailenin sözleri canını sıkmış, çok normal… Kimsenin yorum yapma hakkı sen istemedikçe yok, unutma kuzum 🙏 İyi hissediyorsan, gücün yerindeyse, halsizlik yaşamıyorsan amacın “başkalarına göre değil”, kendine göre sağlıklı kalmak olsun 💖
İstersen biraz kas oranını artırmaya odaklanıp hem daha toplu hem güçlü görünebilirsin, bu da seni psikolojik olarak rahatlatır 🧘♀️💪 Kilo değil, form önemli.
Kafanı kurcalıyorsa aynaya değil, tahlil sonuçlarına ve enerjine bak canım 😌 Takıldığın bir nokta olursa yine Diyet & Beslenme bölümünden bana yazabilirsin 💚🥑✨