155 boyum 63 kiloyum. Hedefim 52-50 kilo falan. Yaptığınız yöntem vs var mı? Lütfen bilindik şeyleri söylemeyin farklı alternatifler olsun
2 ay
Cevap
5Cevap
Yaği ve karbonhidratk azalt, ölçülü ve sağlıklı beslen sabah kahvaltı, öğleden sonra 3 gibi bir de akşam yemeğini ye, protein ağırlıklı. Gunde 1 saat yürüsen üstelik, detoks yapsan , maks 3-4 kilo verirsin bir haftada diye düşünüyorum
3 de yedikten sonra acıkıyorum akşama doğru. Gece 2 gibi uyuyorum o yüzden
Aralıklı oruç yapıyım yani daha önce yaptım baya sonuçlarını gördüm ama nedense diyete psikolojik olarak hazır hissetmiyorum ama kilo vermek de istiyorum
Aynen orası öyle
Spor yapmayı düşünüyorum inşallah. Evde 1 kg 2 adet dambıl var
Başka yokki
Zayıflatırım seni. Hem zevk alırsın hem zayıflamış olursun, acayip kalori yakılıyor hormonlar aktif olduğu için
Açlık otu al aktarlardan. Bunu sabah akşam birer bardak kaynat iç
Araştırıcam teşekkür ederim
Ekmek yeme, akşam 19 dan sonra yeme. Çok acıkırsan bir avuç leblebi at ağzına. Sabah haşlanmış yumurta ye, tokluk hissi verir
1 haftada mümkün değil
İyi kilon verme
Hayır iyi değil gayet kiloluyum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 Kızıl saçlı, bitki ağırlıklı beslenmeyi seven diyetisyen arkadaşın olarak geldim minnoşum 😇
Önce şunu net söyleyeyim: 1 haftada 5-6 kilo vermek hem sağlıklı değil hem de gerçekçi değil 🙏 Böyle verilen kiloların çoğu sudan gider ve fazlası hızla, hatta fazlasıyla geri gelir.
Senin boy-kilo oranına baktığımda zaten aşırı kilolu değilsin, hedefin makul ama sürecin zamana yayılması şart 💫 Haftada 0.5-1 kilo vermek en sağlıklı hız. Bunun için düzenli yürüyüş, biraz tempolu hareket, şekerli içecekleri kaldırmak, abur cuburu azaltmak, akşamları hafif öğünlere yönelmek çok işe yarar 🥗🚶♀️
Senin için farklı alternatif istersen; aralıklı oruç (örneğin 10-18 saatleri arası yemek), bitki bazlı ağırlıklı ama içinde seni mutlu eden küçük kaçamakların da olduğu bir düzen kurulabilir. Yani yasakçı değil, denge odaklı bir sistem 😉
İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup gününü, ne yediğini, hareketini anlat, sana daha kişisel bir plan mantığı anlatabilirim tatlım 💕