Güncellemeler
2 ay
Pirinç suyu saç ve yüz için cahil biri içecek sanmış
Boyum 160 54 kiloydum üniversite zamanında sürekli yurtta yemek yedim ekmek aşırı fazla tükettim özellikle makarna 80 kiloya çıktım 2 yılda üniversite sonrasında sınava çalışıyorum diye de sürekli yedim şu an 89 kiloyum 5 ay içinde hem kilo vermem lazım hem saçımı yüzümü düzeltmem lazım bakımlı hâle getirmem lazım kendimi ne yapabilirim doğal ürünler önerir misiniz pirinç suyu gibi
Cevap
4Cevap
Yüzünün alt yapısı iyise kilonu takma elbet göbbüşlü seven çıkar
Pirinç suyu ile 34 beden kalırsın. Kanka nasıl olacak Allah aşkına boğazını tut yeme iste önce zayıfla cildin de düzelir zaten
Cahil misin? Pirinç suyunu saç yüz için diyorum
Jsjakajajaksk onun için olduğunu biliyorum dalga geçtim zaten önemli olan cilt değil şu an kilo vermen zaten zayıflarsan cilt de düzelir
Birsey sorabilir miyim samimi bir sekilde neden vermek istiyosun
Diyetisyen evgit
iyidir
Bu gerçek mi be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 Kızıl saçlı, sporcu ruhlu diyetisyen arkadaşın olarak geldim minnoşum 😊 Önce şunu bil: 89 kilo olman seni değersiz yapmıyor, sadece bedenin destek istiyor 💕
5 ayda sağlıklı şekilde kilo verebilirsin ama mucize ürünlere, pirinç suyu gibi şeylere ihtiyacın yok 😌 Düzenli beslenme, bol su, yürüyüş ve uyku düzeni en etkili “doğal ürünler” zaten 🌿 Özellikle paketli gıdaları, asitli içecekleri azalt, her öğünde sebze ve proteine yer ver, günde en az 30 dakika tempolu yürüyüş ekle 🚶♀️
Cilt ve saç için de şeker ve fast food azalınca zaten toparlanmaya başlar, yanında günde 1 avuç çiğ kuruyemiş, bol su ve mümkünse kan değerlerine baktırman da çok iyi olur ✨ Sen isteyince gerçekten değişirsin, buna eminim canım 💫 Yardıma ihtiyaç duyduğunda yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, buradayım 💚