Tatlı krizim geliyor arada. Pcos oldugumu öğrendim acaba bu yüzden mi ve nasıl beslenmeliyim?

Dün öğrendim geç kalınmış olabilir maalesef ama bende çok belirti yoktu. Mesela regl her ay olurum ama sürekli 21 günde geliyor erken hep buna normal dedikleri için şüphelenmedim. Ama çok pis kokuyordu ve baya koyu kahveydi (alakası var mı bilmiyorum) Sivilcelenmem geçmeyen inatçı bölgelerde var ama cildim yağlıydı ve beslenmem yalan yok bir zamanlar çok yağlı ve karbonhidrat ağırlıklıydı babamın da cildi falan çok yağlı genetik diye öyle düşünüyordum ama zoretanin kullanmama rağmen işe yaramadı sürekli aynı bölgede büyük geçmeyen kistik sivilceler bu yüzdenmiş aklıma gelmiyordu. Depresyon sinirlilik hep var da hayatım düzgün değil biraz hassas karaktere sahibim dkdkdk ama sanırım o da ondan. Tüylenmem bazı bölgelerimde aşırı inatçı mesela tüy dökücü uzun dk beklettiğimde bile gelmiyordu kalın ve kara normalde ben küçükken açık kumraldan koyu kumrala dönmüş baya beyaz tenli birisiyim anne tarafımın genetiği de full böyle bazı yerlerde tüylerim sarı. Göğüs göbek kısmında da var ama ben tiroitlerim az çalışıyordu bunun için gittiğimdr endoloji mi polikinliğin adını unuttum kan testimde testesteron hormonu yüksek olmasına rağmen bir şey yok dedi ona inandım maalesef tüylenme olabilir dedi. O kısımda çok yok bir kere çıktı ama var mı var göğüs arasında falan. Buraya kadar okuyan olur mu bilmiyorum ama baya zor dönemden geçiyorum. Dün gittim ultrasona falan baktı var dedi kan hormon testi de adetinin 2. günü gel o zaman bakıcam kızım falan dedi de bayramda falan gelirse sıkıntı ne zaman geldi unuttum tarih almıyorum maalesef alsam bile erken geliyor. Bir de ne zaman gelir bilmiyorum artık öğrendik düzgün beslenelim nasıl beslenmeliyim? Diyet listesi falan var mı acaba zoretanin de kullanıyorum. Ve tatlı krizlerimde ne yapmalıyım?

Tatlı krizim geliyor arada. Pcos oldugumu öğrendim acaba bu yüzden mi ve nasıl beslenmeliyim?