Kontrolü kaybettim nasıl geri alabilirim?

ben hayatımın çok uzun bir dönemini çok kilolu biri olarak geçirdim. uğraştım çabaladım kendimi aç bırakarak 30-32 kilo verdim. halen vermem gereken 10 kilo daha varken vücudum sanki benden intikam alır gibi birden kontrolümü öyle bir kaybetmeme sebep oldu ki, çok yoğun bir depresyon sürecine girdim ve 12 kilo aldım. vermem gerkeen son 10 kilonun üstüne 12 kiloyu almak beni aşırı sarstı. çok mutsuz ve kontrolü kaybetmiş hissediyorum. her şeyden ümidim kesildi, yaşama hevesim kalmadı gibi hisediyorum. çok psikoloğa gittim ama nafile. benim sorunum kendimle. vücudum bana savaş açtı gibi. sanki biri beni uzaktan kumandayla yönetiyor gibi. kilomu kontrol edemediğim gibi duygularımı da kontrol edememeye başladım. özellikle de öfkemi. bu depresyon süreci beni bulimia isimli bir hastalıkla tanıştırdı. yediklerini bilerek zorla kusma hastalığı. ben artık çok yoruldum. dayanacak gücüm kalmadı. ben daha çok gencim ve çok güzel günler yaşamak istiyorum çok güzel hayallerim var. lütfen bana bir fikir belirtin. kontrolü nasıl yeniden elime alabilirim?

Kontrolü kaybettim nasıl geri alabilirim?