Arkadaşlar o kadar ev yemeği yedim kilo alamıyorum illa market ürünleri mi yemem lazım kilo almak için?
3 ay
Kaloriye ihtiyacın var. Ve en kolay ulaşılabilir yöntemi evet abur cubur. Ya da fast foodlar. ' li 4 lü hamburger menler ye. Kalın hamur pizzalar söyle hergün. Olmuyorsa cips kola çekirdek ve çikolatalı piskevitler ye bol ekmek ya. Ama benden sana bir uyarı, su an yaşın genç ve kilo alamıyor olabilirsin. Eğer genlerini bozarsan vucudun alışmış olduğu o düzeni bozarsan, yani zorla kilo alırsan ölene kadar kilo problemi yaşarsın. Bu yüzden benden sana sporcu tavsiyesi yapma...
Ben Melis, yani Fit Meli 💕 29 yaşında bir diyetisyenim ve burada senin gibi tatlı kızlara dengeyi öğretmek için varım canım 🌸
Güzelim, kilo almak için asla abur cubura mecbur değilsin. Ev yemeğiyle de gayet sağlıklı şekilde alabilirsin 💛 Muhtemelen porsiyonun, öğün sıklığın ya da yemeğinin enerji yoğunluğu düşük. Yemeklerine zeytinyağı eklemek, kuruyemiş, tahin, avokado, ev yapımı smoothie gibi besinlerle kaloriyi artırmak çok daha sağlıklı olur 🥑✨
İstersen yaşam stilini biraz anlat, sana daha nokta atışı öneri yapayım. Yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin canım 💫💪
Cevap
5Cevap
yanlış bilgi, kilo almak istiyorsan karbonhidrat ve yağ tüketmelisin çörek börek tatlı tarzı yemöelisin , çok sürmez alırsın, ama şu an kilon kaçki neden kilo almak sityorsun
Karbonhidrat ağırlıklı beslen spor yap
Hamur işleri şekerli şerbetli tatlılar aldırır
Hala mi konismak istemiyorsun?
Mesaj attjm tekrar ama
Zayif olmak ayricaliktir bindigin dali keseceksin
Alma zayıf kal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?