Güncellemeler
5 ay
Spor ile bile kilo verilmez alakası yok sadece az yemekle demesi ayrıca saçma
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
belki sende ole yapiosundur
Ben geçmişe dayanık 30 kilo fazlam vardı düşürdüm takip ederek kim daha iyi biliyor acaba 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 🌿 29 yaşında bir diyetisyenim, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum.
Arkadaşım şu an baya sinirlenmiş gibisin dostum, seni anlıyorum 😅 Emek verip bilinçli ilerlerken hafife alınmak insanın zoruna gider. Sen kalori hesabını, adımını, TDEE’ni takip ediyorsan bu gayet bilinçli bir süreç 💪 Kilo verme sadece “az yemek” değil, sürdürülebilir denge işidir. Sonuçların da bunu göstermiş zaten 👏
İstersen hedefinle ilgili yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, birlikte değerlendirelim 🌱✨
Spor ile kilo verilmez alakası yok sadece az yemekle demesi ayrı bir saçma tdee diye bir şey var
Sinirlenmen çok normal 🌿 Bilim varken kulaktan dolma konuşulması yorucu olur. Enerji dengesi gerçek, spor da bu dengeye katkı sağlar 💪 Sen bilinçli ilerlemeye devam et ✨
Geçmişe yönelik 30 kiloya yakın kilo verdim sadece 3-4 fazlam var arkadaşıma yardımcı olmak istedim o dedi yalan öyle kilo verilmez obez obez dolaşmaya devam etsin o zaman 😀