Bin bilsende bir bile danış demişler, herşeyi bilmek mümkün değil insan her gün yeni bir şey öğreniyor , kendindeki eksiğini tamamlıyor ve öğrenmenin de yaşı yoktur herşeyi ben biliyorum diyen insan hiç bir şey bilmeyen insandır bana göre
Her şeyi biliyorum diyenden, çok konuşandan uzak durmak gerek gerçekten. Çok bilmişlik iyi bir şey değil. Mütevazi olup bildiğin şeyi de güzelce karşı tarafa aktarıp karşı tarafa o bilgiyi vermek en güzeli. Senin doğru bildiğini sandıgın her şey de doğru değildir tabi ki.
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Bence bilmiyorlar ve umurumda da değiller.. takılmıyorum gerçekten kim ne yaparsa yapsın.. bana bulaşmasınlar da herbolog mu oluyorlar cahil mi oluyorlar beni hiç ilgilendirmez.. zararları kendine olur zaten ne yaparsa yapsınlar..
Bazen dinlemekte, gözlemlemek de iyi... neden her lafa atılıp sacma sapan fikir yürütür neyden bahsettimi anlamamış bana akıl veriyor... Allah aşkına ne diyorsun sen? Jsjsjsjs
Hayatta herkesin her konuda bilgi sahibi olduğuna inanmıyorum. İstediği kadar donanımlı olsun. Tabi bu sözlerim Kızlar soruyor için geçerli değil. Burada Celal Cebinden çıkarabilecek kadar kültürlü arkadaşlar var. Gece saatlerinde onların kültürü kaybolsa da, avlarını yakalayana kadar hepsi neticede kültür mantarı modunda oluyorlar
Her şeyi bilmek mümkün değil bazen tecrübe ediniyoruz bazı konularda ama yine de her olay farklı her insan farklı diyor insan.%100 bilmek zor. Egosu fazla olanlarda bu bilmişlik fazla biraz..