Diyetisyenimle 4 aydır beraberim 4 aydır sadece 5 kilo anca verebilmiştim. Diyete alışma süreci yeme alışkanlığımı düzeltme abur cuburu bırakma süreci derken bu yüzden anca o kadar kilo verebildim. 3 aylık online paketi aldığım dönem maddi olarak param çok az yetiyordu ve doktora 3.500 TL'yi sonraki aylarda göndersem olur mu dediğimde olur müsait olunca atarsın sıkıntı yok demişti ve geçen ayın maaşıyla anca toparlanmıştım. Ramazan ayından sonra doktordan aldığım 3 aylık paket bitiyor. Ve tekrar 3 aylık paket alıp almama konusunda kararsızım ne yapsam bilmiyorum işteyim diye verdiği listelere de yazdığı yemek tariflerine de çok uyamadım ama tanıştığımız günden bu yana en az 15 tane listem oldu. Geçen gün doktor bana paketin bitmesine az kaldı bir de 3.500 atacaksın diye not etmişim senin için dedi ben de bu hafta maaşımı alınca göndereceğim dedim tamam dedi. Ve bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama benimle yeterince ilgilenmedi gibi sanki bu 3 ay boyunca benim yemek konusunda şikayetlerim aynı kaldı ve her hafta tek yapılan şey 20 dk görüntülü konuşma ve haftalık listemin değişmesi. Ama işten dolayı listeye tam manasıyla uyamadım
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer