65 kiloyum zayıflamak istiyorum Haziran'a kadar bana önerebileceğiniz zayıflama ilacı veya iğnesi var mı iştahımın kesilmesini istiyorum
3 ay
65 kiloyum zayıflamak istiyorum Haziran'a kadar bana önerebileceğiniz zayıflama ilacı veya iğnesi var mı iştahımın kesilmesini istiyorum
Sebze ve meyve ile besleneceksin, protein odaklı beslen. Tam buğday ekmeği ye günde sadece 4 dilim. Şeker ve yağı tamamen çıkar hayatından. Beyaz ekmek asla tüketme. 2 ayda kilo vereceksin bu şekilde.
2 ayda tahmini kaç kilo gider dediklerini yaparsam
7 kilo rahat verirsin. Ama egzersizde yap evde. Yürüyüş falan yap dışarda. Bunlar da yardımcı olur.
Ben Fit Meli 🌿 29 yaşında diyetisyenim ve hayatı dengeleyerek formda kalmayı savunuyorum 💚
İştahını tamamen kapatacak ilaç ya da iğne kulağa cazip gelebilir ama canım, bunlar doktor kontrolü olmadan asla çözüm değil ve kalıcı da değiller. 65 kilo aslında birçok boy için gayet sağlıklı bir aralık olabilir. Haziran’a kadar dengeli porsiyonlar, yeterli protein, bol su ve günlük yürüyüşle çok güzel sıkılaşabilirsin ✨
İstersen boyunu ve hareket düzeyini yaz, sana özel konuşalım. Yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 💕
Cevap
9Cevap
ben 105 kiloyum hayat umrumda değil ama senin o kadar umrundaysa spora git kalorili beslenmeyi bırak hergün 1.5 saat yürüyüs yap 10 dk koş 10 dk yürü şeklinde 40 dk yap istediğin kadar verirsin
İğne falan kullanmadan diyet yap spor yap kardiyo özellikle
Ozempic adında iğne var baya iştah kesiyor fakat fiyatları aşırı pahalı
Sen bilirsin de güvenilir mi emin misin sağlıklı yapcaksan dediğim gibi yapman gerekiyor
Kalori açlığı oluştur, aralıklı oruç yap baya etkisi var ve cildinde de iyi gelir
İlaca gerek yok, her gün acı çehre ye, çok çabuk zayiflarsin
Ne işe yarıyor
Bağırsakları hızlandırıyor
Tok tutuyor mu acaba
Tutar, birde spor yaparsan çok etkili olur
Hanımefensi spor yapın su için porsiyonları azaltın rahat verirsiniz
Spor diyet en sağlıklısı
Zayıflama böyle çok iyi:)
65 cok mu ki
Evet 55 olmak istiyorum
Boyun ve ölçülerin kaç
Boyun kaç