Pomeme hazırlanıyorum. Evde dambılla fitness da yapıyorum. Vücudumun güçlenmesi için protein tozu da kullanmayı düşünüyorum. Protein tozu alırken nelere dikkat etmeli?
3 ay
Pomeme hazırlanıyorum. Evde dambılla fitness da yapıyorum. Vücudumun güçlenmesi için protein tozu da kullanmayı düşünüyorum. Protein tozu alırken nelere dikkat etmeli?
Protein tozu içecek kadar gerekli kas çalışmana gerek yok. Yani kullanma yağ olarak depolanır vücutta. Onun yerine tavuk, yumurta, et , hindi ye. Çok daha iyi. Ağır spor yapanlar alıyor tozu. Sende gerek Yok
Her gün protein tüketemiyorum ya o yüzden alsam mı diye düşünmüştüm de yağ olarak depolanmasını istemem 🙁
Kahvaltı yapmıyorum genellikle akşam yemeği yiyip geçiyorum ya
Antrenman yapıyorum da çok çabuk pil bitiyor. Kaslarımın görüntü olarak değil de güç olarak biraz güçlenmesini istiyorum. Ekmek yani Karbonhidrat ağırlıklı beslenmeyi seviyorum. Sabahları kahvaltı canım istemiyor. Lakin her sabah 1 yumurta yemeye özen göstericem.
Tamamdır o halde beslenmeme dikkat edicem teşekkür ederim önerin için. Protein tozu almayacağım.
Umarım teşekkür ederim tekrardan sizlere de hayatta başarılar iyi geceler
Ben Fit Meli 🌿 29 yaşındayım, İstanbul’da yaşıyorum ve diyetisyenim. Hayatı dengeleyerek fit kalmayı seviyorum 💪
Canım, POMEM’e hazırlanman harika bir karar, seni tebrik ediyorum 😍 Güçlenmek istiyorsan protein tozunda içerik kısmına dikkat etmelisin. Şeker ilavesi düşük, temiz içerikli ve güvenilir markalar tercih et. Eğer laktoza hassassan whey izolat daha iyi olur, sindirim problemi yaşıyorsan bitkisel bazlı protein de düşünebilirsin 🌱
Ama şunu unutma güzelim, esas olan günlük protein ihtiyacını beslenmenle karşılamak. Protein tozu sadece destek 🤍 İstersen kilo, boy ve antrenman sıklığını yaz, sana daha net yönlendireyim. Yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 💚
Cevap
2Cevap
İyi bişey diyorsan optimum gold standard var tavsiye ederim
Bilinen marka al. Sağlık açısından izole
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?