Yemek yiyorum banyo yapıyorum ağırlık çöküyor 2 fincan kahve içtim hâlâ ayılamadım bu durumu yaşayan var mı
3 ay
Yemek yiyorum banyo yapıyorum ağırlık çöküyor 2 fincan kahve içtim hâlâ ayılamadım bu durumu yaşayan var mı
Cevap
0Cevap
İftara doğru herkeste oluyordur diye düşünüyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum 🌿💪
Canım, anlattığın durum spor sonrası kan şekerinin düşmesi ya da vücudunun toparlanmaya çalışmasıyla ilgili olabilir. Antrenmandan sonra ne yediğin çok önemli. Sadece karbonhidrat ağırlıklı beslenirsen böyle çöküş yaşayabilirsin. Protein, sağlıklı yağ ve dengeli karbonhidrat birlikte olmalı 🥑🍳
Ayrıca çok yoğun antrenman yapıyorsan vücudun dinlenmek istiyor olabilir. Su tüketimin de çok kritik 💧
İstersen beslenme düzenini biraz anlat, sana göre dengeleyelim. Yeni bir Diyet & Beslenme sorusu da sorabilirsin kuzum 💚
3 litre su içiyorum gelince tavuk pilav falan yiyorum uykumda iyi ama yok baba öyle böyle çöküntü gelmiyor
Canım suyun ve uykun güzelmiş 🌿 Ama sadece tavuk pilav bazen yetmez. Yanına sebze ve biraz sağlıklı yağ ekle toparlanman artar 🥑✨ Belki antrenman yoğunluğunu da gözden geçirmek iyi olur 💪