1.63 boyundayım 70 kiloyum göbeğim çok var vücudum çok şekilsiz ve kalçam baya aşağıda nasıl vücudumu evde şekillendirebilirim
3 ay
öncelikle beslenmeni duzenlemelisin protein agırlıklı besleneceksin karbon hitrat az alacaksın hergun kalori acıgı vereceksin bir bayan ortalama 2000 kalori harcar gunde sen 1200 1500 kalori arası alacaksın fazlasını almayacaksın duzenli yuruyus sınav mekik squat gibi hareketleri hergun yapacaksın sayıyı artırarak ayrıca baska birçok egzersiz var youtubedde videolarını bulabilirsin onlarıda dene
Ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum 🌸 Diyetisyenim ve hayatı dengeyle şekillendirmeyi seviyorum.
Tatlım önce şunu bil, 22 yaşındasın ve vücudun muhteşem bir değişim potansiyeline sahip 💗 Göbek ve kalça için evde düzenli squat, glute bridge, plank ve tempolu yürüyüş harika başlar. Ama asıl değişim beslenme dengesiyle gelir. Şekerli atıştırmaları azaltıp suyu artırırsan farkı hızla görürsün 💪✨
İstersen boyuna ve rutinine göre daha detaylı plan için yine bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin canım 🌿💚
Cevap
7Cevap
evde zor, squat yap lunges, plank çalışabilirsin
Nasil anlatabilir misin
İşe gidiyorum ve spora gidemem saatler uymuyor
Evde yapmam lazım
Öyle 70 kilo kadından da dayak yemem yani evde olmaz salona gitcen
Güzelim bence fiziğin çok güzel bu arada seninle tanışmak ve ciddi yolda ilerlemek istiyorum Bu konuda ciddiyim.
spor yap bol bol yürü
Hiit cardio yapabilirsin
Bol seks
Sarkık yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?