Fotoğrafta çok net değil ama azda olsa bel yanlarım var bunları nasıl eritebilirim evde kendi imkanlarımla?

bak bunu dene pişman olmazsın streç band sar belıne ve kalın gıyın ve koşu bandında 10 dk tempolu yuruyuş yap 3 set olacak sekılde bak nasıl eriyo harıka olursun ve fazlan yok hemen sonuc alırsın :)
Ciddi misin bacaklarım için denemiştim bu streç yöntemini oraya hiç düşünmedim doğrusu
Koşu bandı değilde koşuya çıksam normal koşu ya da yürüyüş öğrenciyim vaktim olmuyo spora gitmeye squat, back kick, lunge falan yapabiliyorum anca kendi imkanlarımla onun dışında okulada yürüyerek gidip geliyorum 45-50 dakikalık bir mesafesi var okulla yurt arası akşamda streç sarıp 30 dakika hızlı yürüsem çok mu ağır olur
vucut direncin düser halsız olursun ve proteın takvıyesı olmadıqı ıcın belın tek değil tum vucudun zayıflar hepsi eşit inceldiği için sonuc almazsın ya kosu bandı bul ya da o dedklerını yapma yoksa sadece bedenen zayıflarsın ve dırenc dustüğü için hasta bıle olabılırsın dıkkat et bunlara proteın ağırlıklı besle karbonhıdrat tuketmemye özen goster
Yulaf ezmesi, yumurtayı tüketiyorum ya da tahıllı ekmek yürüyüş süresini sadece gidiş yapıyım akşamda çıksam tamamdır o zaman
Okulda seminerlerede katılıyorum, konferanslar, dersler derken akşam oluyo zaten ama düşünmüyorum değil 😊
Bursadayım teşekkürler 😊
O bel zaten kemiğe değmiş, yapman gereken mekık cekıp sıkılaştırmak. eğer sıkılaştırmakta ıstemessen bıraz zayıflaman gerek. Şekerı azalt , doğal yollardan al meyve ye bolca
168 boyum var ve 50 kiloyum daha fazla zayıflayınca kalçam küçülüyor pek istemiyorum bunu, sıkılaştırmam için mekik yeterli mi? Squat programı yapıyorum bide 1 aylık onunda etkisi olue umarım az çok
Şeker kullanmıyorum bu arada kuru üzüm ya da meyveler dışında, bitter çikolatanında çok kilo yapmadığını duydum bir tane kare yiyorum günde
Cevap
14Cevap
Bu soruya nasi az yorum gelir ya where are you abaza team 😱
Göbek gözüküyo götümü açmadım sonuçta
Yine de burdakilere guvenme sen
Bel yanların şu an iyi ama eritmek istiyorsan sağa sola kıvrılacan. Bunu iki üç defa yapacan gibi.
Onu yapıyorum ama sanki faydası olmiycak gibi 😔 Bide emekleme pozisyonunu yapıyorum
Millet yakında vajina penis de çekip atıcak görürsünüz
Göbek görünüyo sadece anasını satıyım niye abartıyosunuz
Bugün göbek yarın vajina?
iki eline ağırlık al bir sağ tarafa bir sol tarafa eğil düzel
Ablacım az daha açsan delircekmişiz :D Bence gayet iyisin.
Hamur ve şekeri kes, su içmeyi arttır.
Şekeri çok kullanmıyorum kuru üzümden geliyo gelirse şeker ya da mandalina ara sıra kaçamak yapıp puding ya da bisküvi tarzı yiyorum, hamurda sadece kahvaltı 1 ya da 2 dilim çok tahıllı ekmek kesmeli miyim ekmek yemeyi? Bide son olarak cicibebe aldım günde 5-6 tane yiyorum vitamin sonuçta onun zararı olur mu
laynnnnn dokunma güzelim bele :D haha
Daha ovalimsi bel kıvrımı olsa hoş olmaz mı 😔
hadi gösterdin gösterdin
Eritme çok tatlı bence
Daha oval bir görünüm yapmak istiyorum yanlarda
Ovallik var zaten de..
Ama gerçekten çok normal.. Plates yapsan olmaz mı ki?
Bilemedimki o yüzden soruyorum zaten
Plates yap o zmn :)
Bisiklet sür göbeğini açan kız
Gayet iyi hos sorun yok
sopa çevir
Sopa?
omuzlarına sopa alıyorsun çevirmeye başlıyorsun
Care fitness
Gayet iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar