Spor yapmaya başlıyorum ama devamını getiremiyorum, bir de kansızlık vitaminsizlik falan da var yani gücüm de yok aslında. Yememi de durduramıyorum, kontrolsüz diyet programı hazırlamaya da korkuyorum
Sizce çok mu kiloluyum, diyetisyene para vermeme gerek var mı yoksa evde halledebilir miyim?
Kan yapıcı şeyler yemelisin. Ayrıca protein odaklı beslenip karbonhidrat olarak ekmek hamurişi patates yerine yumurtalık haşlaması lor peyniri az yağda pişmiş tavuk göğsü yersen biraz da spor yaparsan kolay kilo verirsin. Elbiseden pek belli olmuyor ama kollarından biraz belli kilolu olduğun. Balık etli diyecekler de kilo var.
Çok kilolu değilsinn yani öyle durmuyorsun. Evde halledebilirsin. Kan değerlerindeki vitaminsizlik için ilaç kullanıyor musun? Bir de endokrinoloji bölümüne göründün mü?
Önceden hematoloji bölümünde tevavi görüyodum ama bi daha gitmeme gerek olmadığunı söylemişlerdi çok yıllar önce ve bende gitmedim. Aslında kan ilaçlarım var ve kullansam da pek fayda etmiyo anne taradından talasami taşıyıcılığı var çünkü
Geçmiş olsun. Çok yıllar önce olduğuna göre bundan bağımsız olarak tekrar bi kan tahlili vermeni öneririm, en azından spora başladıktan sonra tekrar bi kan tahlili verip arada ne gibi farklar olduğuna bakarsın. Kilolu durmuyorsun bu arada ama yinede kuşku duyman olağan. Beslenme uygulamaları ile şimdiki halinden daha iyi hale geleceğinin fikrindeyim. Evde bu durumu halledebilirsin
Ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum 💚 Diyetisyenim ve hayatı dengeyle yaşamayı savunuyorum canım. Önce şunu söyleyeyim, fotoğrafa bakıp “çok kilolusun” gibi bir şey demek doğru değil güzelim. Asıl mesele sağlığın. Kansızlık ve vitaminsizlik varsa, kontrolsüz diyet yapmak seni daha da yorabilir. Gücünün olmaması çok normal kuzum. Profesyonel destek sana hem güven hem sürdürülebilirlik sağlar 🌿 İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sor, birlikte detaylı bakalım 💕
Takviye kullan kan değerlerin toparlansın önce yoksa sağlıklı kilo almakta vermekte zor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
4 ay
Yani tam anlamak emin olmak biraz zor bu kıyafetle ama kollarda bakılırsa sadece biraz verebilirsin çok gerek yok ama bacak gövde soruyorsan onu nasıl anlayalım mümkün değil bunda