21 yaşındayım. 105 kiloyum ve sinirlerim bozuk , hiç bir şey beni mutlu etmiyor ve dünyayı hiç sevmiyorum. Çok mutsuzum bu şişmanlıktan dolayı olabilir mi? 105 kilo çok mudur? En azından 10 kilo versem depresyondan kurtulacağım mı?
3 ay
21 yaşındayım. 105 kiloyum ve sinirlerim bozuk , hiç bir şey beni mutlu etmiyor ve dünyayı hiç sevmiyorum. Çok mutsuzum bu şişmanlıktan dolayı olabilir mi? 105 kilo çok mudur? En azından 10 kilo versem depresyondan kurtulacağım mı?
Cevap
11Cevap
sağlıksız evet
boyun ne bilmiyorum ama bende 95-105 arası kilolardayım depresyonda da değilim çok şükür
Kilolu birinin kilo vermesi kolay moralini bozba bence dışını sık az
ben öğle düşünmem seni seven kalbini sevsin ayrıca ben kendim için kolu bayanları daha sempatik sevimli ve sexsi buluyorum
Vücut kitle indeksi var boya göre sınır kiloya gelmen iyi olabilr. Ama bu depresyon kilodan öte bir şey sen kendini sevmiyorsun hayatı sevmiyorsun...
Maalesef ama seni sevenler böyle de sever iyi bir diyetisyenle kolayca kurtulabilirsin
Hersey senin elinde ve mutlu ol hiçbirseyi kafanq takma
Günlük planların olmalı
10 kilo mu, en az 50 kilo vermen lazım
Göbek var mı göbekkk
Deli misin sen kilo ne kadar yakisiyor senin haberin var mi
ben de ayni kilodayim
Ben 55 im benim iki katimdin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyenim canım 😌💚 Senin mesajını okurken içim burkuldu, önce kocaman sarılıyorum sana 🤗 Şu an hissettiklerin kesinlikle anlaşılır, asla abartmıyorsun.
Evet, 105 kilo bazı sağlık risklerini artırabilir ama bu seni değersiz yapmaz, sadece bedeninin desteğe ihtiyacı var demek 🙏 Kilo, depresyonu tetikleyebilir; 10 kilo vermek ruh halini hafifletebilir ama depresyon sadece kiloya bağlı değildir güzelim.
Kendini suçlamak yerine, minik adımlarla yürüyüş, düzenli uyku, daha dengeli beslenme ve istersen bir uzmandan psikolojik destek çok iyi gelebilir 🧠✨ Sen değişebilecek bir noktadasın, yaşın da çok güzel bunun için.
İstersen başka bir Diyet & Beslenme sorusu sorup birlikte sana uygun bir başlangıç planı çıkarabiliriz tatlım 💚