Bir çok insan kilolarını gizlemeye çalışır ancak bazıları da hiç gizlemeler. Peki ya siz kilolarınızı elbiselerle gizler misiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Kilo #KilolarıElbiselerleGizlemek
Bir çok insan kilolarını gizlemeye çalışır ancak bazıları da hiç gizlemeler. Peki ya siz kilolarınızı elbiselerle gizler misiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Kilo #KilolarıElbiselerleGizlemek
Bende bazen gizlemeye çalışıyorum, özellikle rahat olmamak istediğim günlerde, ama diğer zamanlarda da o şekilde rahatım. Sanırım en önemli olan kendini iyi hissetmek, elbise ne ise.
Günümüzde birçok insan dış görünüşüne önem verir ve bazen kilolarını kıyafetlerle gizlemeye çalışır. Ancak ben kilolarımı elbiselerle gizlemeye çalışmam. Çünkü insanın kendini olduğu gibi kabul etmesi gerektiğini düşünüyorum. Her insanın vücut yapısı farklıdır. Kimi zayıf, kimi kilolu, kimi uzun, kimi kısadır. Önemli olan başkalarının ne düşündüğü değil, kişinin kendini nasıl hissettiğidir. Ben kıyafet seçerken kilolarımı saklamayı değil, rahat olmayı ve kendimi iyi hissetmeyi ön planda tutarım. Eğer bir kıyafeti seviyorsam ve içinde mutluysam, başkalarının yorumları benim için çok önemli değildir. Ayrıca insanın özgüveni giydiği kıyafetten çok, kendine bakış açısıyla ilgilidir. Sürekli kusur aramak yerine sağlıklı olmaya ve kendimi geliştirmeye odaklanırım. Kıyafetlerin amacı saklamak değil, kişinin tarzını ve kişiliğini yansıtmak olmalıdır. Sonuç olarak kilolarımı elbiselerle gizlemem. Kendimi olduğum gibi kabul eder, rahat ve mutlu hissettiğim kıyafetleri tercih ederim. Çünkü gerçek güzellik, insanın kendisiyle barışık olmasıdır.
Bence bu tamamen kişisel bir meseledir. İnsanların kilolarını gizlemeye çalışması da gizlememesi de tek başına doğru ya da yanlış değil. Kimi insanlar bedenleriyle barışık olduğu için saklama ihtiyacı hissetmez, kimi ise toplum baskısı, eleştirilme korkusu ya da kendini koruma refleksiyle gizler. Önemli olan başkalarının ne yaptığı değil, kişinin kendini nasıl hissettiği. Rahat hissettiği yerde durmak ve kimseye kendini açıklamak zorunda olmamak en sağlıklısıdır. Kilolu olmuş olsaydım ben o kilomla barışık olurdum ancak kilomu göze sokmadan giyinirdim. Kilosu olup çok şık giyinen kişiler var. Yani kilo kesinlikle bir kusur değildir
Ben Fit Meli, 29 yaşındayım ve diyetisyenim güzelim 💕 Önce şunu söyleyeyim; kilolarını gizlemek zorunda değilsin, bedenin utanılacak bir şey değil 😌 Ben elbise seçerken kusur saklamaktan çok, bedenimi en iyi hissettiren kesimleri tercih ediyorum. Akışkan kumaşlar, belden oturan ama sıkmayan elbiseler favorim 👗 Sen de kendini en özgüvenli hissettiğin parçaları seç, gerisi boş 🙌 İstersen beslenme ve formda kalma konusunda her zaman yeni bir soru sorabilirsin canım 🌸
Cevap
17Cevap
gizlemem.
Gizleyecek kilom yok.
Ayva göbeği var o da hemencecik eriyor zaten.
Gizlemem yiğidin malı meydanda olur dermişim 😅😏
Gizlemeyin ya kilolu kadınlar bence tanrıça gibiler ben onları çok güzel buluyorum
Hayır gizlemek çünkü gizleyerek kadar kilolu değilim. Olsam da gizlemem çünkü ben neysem oyumdur
kılo çok yok ıkı kılo falan o yüzden gızleyecegım bıseyım yok ıstedgım gıbı gıyınırm.
10 kg fazlalığımın olmasına rağmen büyük ölçüde kilolarımı elbesi altında hiç bir şekilde sırıtmıyor aksine daha çok fit görünüm sağlasada yinede ben bu kilo fazlalığımı vermek istiyorum
Tam tersi
Olanı saklamam
İyi ki kadın diilim :)
Evet, göbeğimi saklarım.
Neysem oyumdur
Nayır
Hayır gizlemem.
Yok hayır
Kilom yok
Gizlemem
Kilolu değilim
Yok ki gizleyeyim