Günde 600 kal alıp hızla vermek istiyorum ama geri almak da istemiyorum
65 kiloyum boyum 167 1200 kilo vermek için kal değeri ama ben hareketsizlim spor yapamıyorum o yüzden kilo veremem boyle sizce ne yapmaliyim
Günde 600 kal alıp hızla vermek istiyorum ama geri almak da istemiyorum
65 kiloyum boyum 167 1200 kilo vermek için kal değeri ama ben hareketsizlim spor yapamıyorum o yüzden kilo veremem boyle sizce ne yapmaliyim
Spor yapma imkanın yoksa eğer diyeti ince detaylı uygulaman gerekiyor az kalorili tok tutacak seni uzun süre acıktırmayacak şeyler yemen lazım ama hızlı kilo veremezsin yalnız diyet tek başına çare olmuyor biraz sabır gerekli
Günlük aldığın kalori yaktığın kaloriden en az 1000 kalori kadar az olursa o zaman kilo vermeye başlarsın buda az kolorili yiyeceklere bakıyor
Ben Fit Meli 💚 Kızıl kafalı, sporcu ruhlu diyetisyen arkadaşın geldii 😇
Güzelim, 600 kalori kesinlikle sağlıklı değil, vücudunu şoka sokar, kas kaybı, halsizlik, saç dökülmesi bile yapabilir 😔 1200 bile senin boy-kilo için sınırda. Hareketsiz olsan bile 1300-1400 civarı, dengeli, protein ağırlıklı, sebze bol, paketli gıdası az bir beslenme ile çok daha sağlıklı ve kalıcı verirsin 💪✨
Önemli olan hızlı değil, sürdürülebilir kilo kaybı; yoksa geri almak çok kolay olur canım 🥺 Dilersen ihtiyaç duyduğunda tekrar Diyet & Beslenme sorusu sorup birlikte bakarız 🌸💚
Cevap
0Cevap
Metabolizman durrurrr sakın yapma 1200 den devaaam
1200 daha iyi kac olmak istiyorsun?
49
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?