Diyet & Beslenme Çay kahve içmek kilo aldırır mi? Merve927 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Aldırır mi Güncellemeler5 ay Şekersiz Çay kahve içmek kilo aldırır mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 5 ay Diyet & Beslenme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Şekersiz kilo aldırmaz ancak sağlığın için aşırıya kaçırma derim. 0 0 Yorumla
m Melike12_ Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 5 ay Merhaba, sağlığınız için çok tuketmeneniz gerektigini düşünüyorum onun harici kilo aldiracagini düşünmüyorum dişleri çok sarartiyor ek olarak buna da dikkat etmelisiniz 0 0 Yorumla
Maritimo Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 5 ay Yok sadece yeterli miktarda su da alırsanız böbrekleriniz daha sağlıklı kalır. Diğer türlü ilerleyen yaşlarda böbrek sorunu yaşarsınız 0 1 Yorumla Merve927 5 ay Su da çok içiyorum teşekkür ederim Yorumla
bereloji7 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% 5 ay Hayir. Kansızlık yapar ve kan değerlerini düşürür. Tam tersi çok bağımlılık kilo kaybına ve ciddi sağlık sorunlarına sebeb olur 1 0 Yorumla
Ustabilir Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 5 ay Sade olursa, yanında ya da içinde başka bir şey bulunmazsa, tek başına olan kimseye zarar vermez. 0 0 Yorumla
İsa22 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 5 ay Çay kilo aldırsaydı ben 200 kg olurdum 0 3 Yorumla Merve927 5 ay 😂😂 Yorumla Merve927 5 ay sesli güldüm Yorumla İsa22 5 ay Jsjsgsısgs Yorumla
SadeceSakinOl Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 5 ay Kiraz sapı çayı ve koyu kahve ise hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Şekersiz kilo aldırmaz ancak sağlığın için aşırıya kaçırma derim.
Merhaba, sağlığınız için çok tuketmeneniz gerektigini düşünüyorum onun harici kilo aldiracagini düşünmüyorum dişleri çok sarartiyor ek olarak buna da dikkat etmelisiniz
Yok sadece yeterli miktarda su da alırsanız böbrekleriniz daha sağlıklı kalır. Diğer türlü ilerleyen yaşlarda böbrek sorunu yaşarsınız
Su da çok içiyorum teşekkür ederim
Hayir. Kansızlık yapar ve kan değerlerini düşürür. Tam tersi çok bağımlılık kilo kaybına ve ciddi sağlık sorunlarına sebeb olur
Sade olursa, yanında ya da içinde başka bir şey bulunmazsa, tek başına olan kimseye zarar vermez.
Çay kilo aldırsaydı ben 200 kg olurdum
😂😂
sesli güldüm
Jsjsgsısgs
Kiraz sapı çayı ve koyu kahve ise hayır
Aldırmaz