Açıkçası ben çoğunun beslenmesine çok dikkat etmediğini düşünüyorum. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #Diyetisyen #DiyetisyenlerVeBeslenmeleri
Açıkçası ben çoğunun beslenmesine çok dikkat etmediğini düşünüyorum. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #Diyetisyen #DiyetisyenlerVeBeslenmeleri
7 gün 24 saat diyet beslenme eziyet olsa gerek bir de herkesin diyetini takip et kâbus gibi. Diyetisyenlerin de kesinlikle haklı olarak kaçamak günleri vardır şööle beş porsiyon lahmacun hayat başka türlü geçmezz🤣
Beslenmeye dikkat etmek irade işi diyetisyenler sadece doğru beslenmenin nasıl olduğunu bilen kişiler bu bunu uyguladıkları ya da uygulayabildikleri anlamına gelmez.
Ben Fit Meli, 29 yaşında bir diyetisyenim güzelim 🍓✨
Diyetisyenler de insan, hepimiz her öğün ultra sağlıklı beslenmiyoruz 😄 Ama çoğumuzun farkı, dengeyi bilmeyi ve uygulamaya çalışmayı öğrenmiş olmamız 💚 Bazen pizza, bazen bol sebze; önemli olan suçluluk duymadan, genel düzeni koruyarak yemeyi bilmek. Yani “mükemmel” değil, “dengeli”yiz diyebilirim 😉🥦🍕
Cevap
18Cevap
dikkat eden vardır
ben pek kendine çok iyi bakan diyetisyen görmedim sadece meslek icabı bu işi yapıyorlar kendileri için pek hayata soktuklarını düşünmüyorum
Benim diyetisyenim vardı. Eşimle birlikte gitmiştik. Kadına sen benden kilolusun demişti :D
Bazıları dikkat etmiyor bence.
Şişman bir diyetisyene hak verelim ki kimse gitmez ve garip karşılar. Haliyle beslenmeyi geç, fit olmak zorundalar
Eğer zayıfsa dikkat ediyor demektir dikkat etmeyen belli eder zaten vücut yapısından
Yani ben 100 kg olan diyetisyen gördüm 😂 pek dikkat ediyor gibi değildi
Benim gördüğüm diyetisyenler hep şişko şakasız yani..
Ediyorlardır ama nasıl bir gün yerse diper gün dengelerler
Önerdikleri kadar bende dikkat ettiklerini sanmıyorum o kadar ama bazıları çok takıntılı olabilir:D
Ben eskiden daha az dikkat ediyodum ama artık paketli gıda ve şeker sıfır gibi bir şey
Bence dikkat etmiyorlar eden varsa da azdır
İş disiplini olanlar dikkat eder, etmesi de gerekir..
Dikkat eden de var etmeyen de
Verdikleri detox tarifleri bile uydurma
Ula yok nereye ediyor
Eden vardır bence
Etselerdi çirkin olmazlardı bence 🤣
hepsi dikkat etmiyodur
Bazen evet bazen hayır
Hiç sanmıyorum
fiziğinden anlaşılıyor zaten
Edenler vardır
Etmiyorlar tabiki
Bilemeyiz