Arjinin mi L-Sitrülin mi daha etkili, pre-workout ne zaman ve kaç gram alınmalı?

Merhabalar değerli hocalarım , 6 aydır fitness yapıyorum ve arjinin kullanmaya başladım , daha sonra L-Sitrülini fark ettim ikisi arasında ki farklar neler , heryerde (satan firmalarda 1 gr) öneriliyor. antrenmandan ne kadar önce içmem ve kaç gr içmem lazım 21 yaşında 74 kiloyum. şimdiden değerli cevaplarınız ve açıklamalarınız için çok teşekkür ederim.

Güncellemeler
5 ay
Merhabalar değerli hocalarım , 6 aydır fitness yapıyorum ve arjinin kullanmaya başladım , daha sonra L-Sitrülini fark ettim ikisi arasında ki farklar neler , heryerde (satan firmalarda 1 gr) öneriliyor. antrenmandan ne kadar önce içmem ve kaç gr içmem lazım 21 yaşında 74 kiloyum. şimdiden değerli cevaplarınız ve açıklamalarınız için çok teşekkür ederim. malat formu yerine direk L-sitrülin içmek istiyorum ve elimde arjinin var bitene kadar kullanıp öyle citrüline geçsem uygun mudur
Arjinin mi L-Sitrülin mi daha etkili, pre-workout ne zaman ve kaç gram alınmalı?