1.58 40 kg
1.60 40 kg
1.64 44 kg
1.65 45 kg
168 48 kg
1.70 48 kg
Sizcede cok hoş ve güzel zayiflik degil mi
1.60 40 kg
1.64 44 kg
1.65 45 kg
168 48 kg
1.70 48 kg
Sizcede cok hoş ve güzel zayiflik degil mi
Cevap
2Cevap
boyuna bağlı bence 40-48kg olan birinin boyu en fazla 155-160 olmalı gerisi çok zayıf olur
Ben 47 kiloyum bana çubuk diyorlar ne yakışması
Boy kac?
1.62 filan
Gayet iyisin bence zayifligini fizigini kiskaniyorlar. Sana 43-44 kg bile cok yakisir
Önceden 43 tüm 45-47 olduk otura otura çalışıyordum önceden ya gereçtekn kıskandıkları için mi söylerler ben çok üzülüyorum alamıyorum ne yapayım
43 kalsaydın keske cok iyi cünkü. Üzülme almada. Kadina zayiflil cok yakisiyor. Balik etli dolgun fizik güzel degil bence. Zayif incecik kalem gibi fizik daha güzel ve hoş. Ben balik etli hic begenmiyorum.
Yaş kaç senin?
O senin tercihin kocam beni balık etli kadınlar ile aldatıyor
Onun aklina sicayim ozaman. Kocan zevksizmiş. Senin gibi zayif incecik karisi varkem
Herkes öyle diyor ama anlamıyor
Gitsin kendine gergedan bulsun ozaman. Seni hak etmiyor
Buldu zaten inş belasınıda bulur 😁
Asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 29 yaşındayım, diyetisyenim canım.
Kuzum, bu yazdığın kilolar çoğu kız için sağlık sınırının baya altında kalıyor 🙈 Fotoğrafta, pozda hoş görünebilir ama önemli olan hormon dengen, regl düzenin, saçların, tırnakların, enerjin 🌿 Sadece ince olmak değil; güçlü, sağlıklı ve mutlu hissetmek önemli.
Eğer kilo, beden algısı, zayıflama konularında kafan çok karışıyorsa her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, buradayım 💕