Bana göre 18-26 Yasindakilar Kizlar/Kadinlarda bu boylarda bu kilolar ideal. Zayif sevdigim icin be balik etli fizigi cekici bulmadigim icin bana bu ideal. Peki siz ne düsünüyorsunuz?
1,70-1,72 cm 45-53 Kg 1,68 cm 45-53 kg 1.65 cm 40-45Kg 1.60-1.63 cm 37-44 kg 1.55-1.58 cm 33-44 kg 1.50-1,55 cm 30-40 kg
Sizce kizlar/kadinlarda bu boylara kac kg olmaliar?
Aha hayalimdeki kiz cok zayif olup zayif olmayi begenen biri 😍. Cok iyi ve güzel fizigin vardir ozaman senin. Bende sahsen dümdüz ince bel, dümdüz kalca, kücük popo, kücük gögüs falan seviyorum. Bana balik etli kizlar hic cekici gelmiyor. Cevrenden sacma sapan yorumlar aliyorsundur fiziginle ilgili dimi?
Gönderemem maalesef. Göğüslerim benim avucumdan az büyük popom da dümdüz değil ama küçük yani cok hafif kıvrımı var belim ince baya bacaklarım da ince ama düzgün geliyor miniler yakışıyor kollarım ince
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aslında biraz kalça olmalı kıvrımlı o zaman harika olurdu
Ben kalca sevmiyorum ya dümdüz olacak veya kücük hafif
Evet hafif zaten bu resimdeki çok zayıf leğen kemikleri belli olmayacak bana göre , ben de zayıf seviyorum da maalesef 8-10 kilo fazlam var
Boyunuz kilonuz kac peki ve kac olmak isterdiniz
Ben 155 en düşük kilom evlenmeden önce 43 olmuştu ama benim için ideal 48 olmak isterdim 50 de olur ya ona da razıyım şu an 58 falan
Insallah istedigin kiloya kavusursun ablam
Sağolasın
Sen bu fotoğraftaki kadını seviyorsan bi psikoloğa görün bence dostum
Kajshshwhwhwhw haklısın valla
Böyle vücutlar bana fakirliği ve hastalığı çağrıştırıyor 😂
Adam bizi iskelet yaptı.
Senin boyun kilon kacki
150-160.
150 cm 160 kilo mu
Boy.
Kilo kac peki
56.
Masallah varmia
Doktorlara göre normal.
Evet dogrudur ben balik etli begenmiyorum sahsen ama önemli olanin senin begenmen
Balık etli mi? 56 zayıf bir kilo.
1.60 boya gore bana gore baya sisman gelirdi ya
150-160 arası ve şişman değil, zayıf.
Dogrudur herkesin güzelik algisi farkli
Sağlam bi fırtınada uçar bunlar
Etsiz iskelet al
Ben tam bu liste
Hangisi sensin? Boy kg kac?
158-36
Yas kac peki? Cok iyi 😍 bu arada. Memnunmusun kilondan?
19 yasındayım memnunum evet
Aha hayalimdeki kiz cok zayif olup zayif olmayi begenen biri 😍. Cok iyi ve güzel fizigin vardir ozaman senin. Bende sahsen dümdüz ince bel, dümdüz kalca, kücük popo, kücük gögüs falan seviyorum. Bana balik etli kizlar hic cekici gelmiyor. Cevrenden sacma sapan yorumlar aliyorsundur fiziginle ilgili dimi?
Birde hesabini gizliden acsana eger istersen tabi
Evet illaki çok zayıfsın diyenler oluyor ama hosuma gidiyor afrikadakiler gibi durmuyorum sonucta 😅
Aynadan foto var mı hic? Fizigini cok merak etdim nasil duruyor diye. Ve gögüsler, kalca, popo, bacaklarin kollarin nasil?
Ve bir erkegin balik etli degilde zayif kadinlardan hoslanmasi sence normal mi genelde erkekler balik etli seviyor ya
Gönderemem maalesef. Göğüslerim benim avucumdan az büyük popom da dümdüz değil ama küçük yani cok hafif kıvrımı var belim ince baya bacaklarım da ince ama düzgün geliyor miniler yakışıyor kollarım ince
Normal benim sevgilimde böyle düşünüyor bayılıyor zayıf olmama
Ideal cidden 🤗 cok iyisin sevgilin sansliymis
Tesekkür ederim