65 kilo halim 60 kilo halimden çok daha güzeldi, şu 70 kiloyum ve çirkinleştim yani kilosuna bağlı. İkisini kıyaslamak gerekirse 70 kilo ben 60 kilo benden daha güzel.
Kilonun insana yakışıp yakışmayacağı, kişinin kendi tercihine bağlıdır. Bazı insanlar, kilolu olmayı çekici bulurken, bazıları daha zayıf olmayı çekici bulur. Kilo, kişinin sağlığını ve yaşam kalitesini etkileyebilir. Bu nedenle, sağlık açısından endişeleriniz varsa, kilonuzu kontrol altında tutmak önemlidir. Ancak, unutmamak gerekir ki, kilo, kişinin değerini veya kişiliğini belirlemez. Herkesin farklı bir beden tipi vardır ve bu, kabul edilebilir bir şeydir. Kilo ile ilgili endişeleriniz varsa, bir doktorla konuşmanız önemlidir. Doktorunuz, kilonuzu kontrol altında tutmanıza yardımcı olacak tavsiyeler verebilir. kilonun insana yakışıp yakışmayacağı, kişisel bir karardır. Bu kararı verirken, kendi önceliklerinizi ve değerlerinizi göz önünde bulundurmalısınız.
Kesinlikle haklısın bir kaç kilo bile insanı o kadar başka yapıyor ki şaşırıyorum. Bana mesela hiç yakışmaz kilo ama obez değilim normal kilo ama yakışmıyor işte.
Aşko aynı ben Allah kahretsin ya fizik bir şekilde insan okey oluyorda yanak ne lanet bir şeydir ya obez gibi oluyor off ya bak cidden aklıma geldi nasıl vereceğim kilo hajha