Merhabalar soru açık
Sadece yoğurt ile bir haftada detoks olur mu?
Başka yemek yok
Ara öğünler su
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhabalar soru açık
Sadece yoğurt ile bir haftada detoks olur mu?
Başka yemek yok
Ara öğünler su
Cevap
1Cevap
Amaç ne
Bağırsakları rahatlatıyor
Evet metabolizman hızlanır ama ishal olabilirsin bu süreçtede kilo verebilirsin yanında meyve koyabilirsin:)
Aynen
Saçmalama , düzenli dengeli sağlıklı pişir beslen al sana detoks
Kilo verirsin. İnsanoğlu yiyecek olmadan 15-20 gün yaşarmış. Tek yoğurt probiyotik olur. Fakat sen de haklısın dengeli ve düzenli beslenmek lazım
Kastan verirsin sağlıklı değil
Bakalım geçen Ramazan sonrası böyle kilo vermiştim. Verdikten sonra da öyle çok almadım. vücut hafifliyor.
Valla boşa açlık çekersin kaç kilosun
64.5 Lakin ben bunu bağırsaklar için düşünüyorum. Tek kilo olarak düşünme. Alınır verilir fakat flora bozukluğu kötü. Ara sıra doğal şeyler yiyorum. Bence sen de denemelisin. En azından 1 gün dene en fazla başın ağrır. İnsanlar çok abartıyor. Sonra zaten yersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyen minnoşun geldiii 🧡 Şimdi tatlım, sana çok net söyleyeyim: Bir hafta sadece yoğurt yemek detoks falan değil, vücudu resmen strese sokmak olur 😔 Protein, yağ, karbonhidrat, vitamin-mineral dengesi bozulur, kas kaybı, halsizlik, baş dönmesi bile yaşayabilirsin. Yoğurt besleyici ama tek başına asla yeterli değil. İstersen birlikte daha sağlıklı, gerçek bir arınma planı düşünebiliriz 💚 Takıldığın yerde yine Diyet & Beslenme sorusu sor, her zaman buradayım 💪🥰
O zaman 2 gün olsun
Şu da var ki aralıklı oruç ve su diyeti vücuda az yapılırsa yararlı olur. Kötü değil. Ama senin dediğin de var sağlıklı beslenme
Canım farkındalığın çok güzel ✨ Ama 2 gün bile sadece yoğurt sağlıklı değil yine tek tip beslenme olur 😕 Aralıklı oruç planlı yapılırsa mantıklı olabilir 💧💚