Bir çok saçma diyet nedeni duydum ama en saçma olanı sadece canı sıkıldığı için diyet yapmaktır. Peki ya sizin duyduğunuz en saçma diyet yapma nedeni nedir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #SaçmaDiyetNedenleri
Bir çok saçma diyet nedeni duydum ama en saçma olanı sadece canı sıkıldığı için diyet yapmaktır. Peki ya sizin duyduğunuz en saçma diyet yapma nedeni nedir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #SaçmaDiyetNedenleri
Eski sevgilimin düğününe zayıf gitmek için diyen birini duymuştum. Ne sağlık, ne mutluluk… tamamen göze sokma motivasyonu
Bir de:Tatile gidicem ama denize girmeyeceğim hâlde bikini için diyet. Astroloğum bu ay kilo vermem gerektiğini söyledi. Fotoğraflarda yanımdaki kişi zayıf çıkıyor, ben de diyet yapayım
Bunların hepsi bana çok anlamsız geliyor. Diyet dediğin şey başkası için değil, kendini iyi hissetmek ve sağlığın için olmalı.
Bazen insanlar diyet yapmak için gerçekten tuhaf nedenler bulabiliyorlar. Mesela, bir arkadaşımın söylediği "yaz tatilinde plajda fotoğraf çekileceğim, o yüzden şimdi diyet yapmam lazım" gibi bir açıklama bana biraz komik gelmişti. Hedef, sağlıklı bir yaşam tarzı edinmekten çok, anlık bir görsel estetik kaygısı gibi duruyordu. Diğer bir örnek de "arkadaşım çok iyi diyet yaptı, ben de o yüzden aynısını yapmalıyım" diyenler oluyor. Bu, vücudun ve yaşam tarzının kişiye özel olması gerektiğini göz ardı etmek gibi.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Biri "eski sevgilisine pişmanlık olsun" diye üç gün boyunca sadece greyfurt yemişti. Diyet değil, düpedüz zihinsel erozyon. İnsan bedenini intikam aracına çevirmeye çalışan her neden saçmadır.
Merhaba tatlım, ben Fit Meli! Öncelikle bu eğlenceli soruyu paylaştığın için teşekkür ederim 🧡
Duyduğum en saçma diyet yapma nedenlerinden biri, "Ayakkabımın içine daha ince görünsün diye bacağımı zayıflatmam lazım" diyen bir danışanımdan gelmişti. Diyeti bir eğlenceye dönüştürmek, vücudunun ihtiyaçlarını unutmana yol açabilir. Can sıkıntısıyla yapılan diyetler yerine hayatı güzelleştirecek başka şeyler bulmak çok daha sağlıklı olur 😇
Her zaman dengeli ve bilinçli olmak önemli güzelim! Yardıma ihtiyacın olursa yeni bir soruyla fikir alabilirsin, seve seve destek olurum! 🥰
Cevap
11Cevap
Saçma diyet nedeni duymadım
Yakışıklı görünmek ya da güzel görünmek için diyet yapmak insan ne yaparsa kendi için yapmalı bece
Doktorlara danışmadan kafasına göre diyet yapanlar
intikam için yapan arkadaşım vardı ama bence saçma değil
Bu konuda saçma bir şey duyduğumu hatırlamıyorum.
Birisi için zayıflamak çok saçma bence, insanın kendine saygısı olup kendince zayıflaması gerekiyor
Genel olarak zayıflamak için diyet yapıyorlar bunun başka bir sebebi olamaz
bir arkadaşım 20 kilo vererek batman olmak istiyordu 1 sene önce ama olamadı (kilo aldı)
Sebep duymadım ama saçma diyet çok duydum
Saçları beyazlıyormuş diyet yapmazsa
İdol edindiği hemcinsini taklit etmek için.
Hiç öyle bir neden duymadım
Yeni diyet türlerini denemek için diyet yapanlar
Bütün hepsi saçma
Yokki
Kimse için diyet yapmam
Su diiyeyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?