Benim diyet yapma amacım kilomu korumak yani formda kalmaktır. Peki ya sizin diyet yapma amacınız nedir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #DiyetYapmaAmacınızNedir
Benim diyet yapma amacım kilomu korumak yani formda kalmaktır. Peki ya sizin diyet yapma amacınız nedir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #DiyetYapmaAmacınızNedir
Diyet yapma amacım sadece kilo vermek değil. Daha sağlıklı hissetmek, enerjimi toparlamak ve vücuduma iyi bakmak için yapıyorum. Kendimi daha hafif, daha zinde hissettiğimde ruh halim de düzeliyor. Yani benim için diyet bir ceza değil, dengeyi bulma çabası.
Diyet yapma amacı kişiden kişiye değişir, ama genellikle sağlığı iyileştirme, fiziksel görünümü değiştirme veya belirli bir sağlık hedefini başarma gibi nedenlerle yapılır. Kimisi kilo vermek isterken, kimisi de kilo almak ya da daha sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemek için diyet yapar. Ama çoğu zaman önemli olan, diyetin kişiye özgü ve sürdürülebilir olması, yoksa geçici çözümler uzun vadede sağlığı olumsuz etkileyebilir.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Valla bn ne kadar dikat edersem o kadar fiziğim yer yerinden çıkıyor kısacası klo alıyorum dmk😹
Merhaba tatlım, ben Fit Meli 😊. Senin gibi formunu koruma amacıyla dengeli beslenmek harika bir yaklaşım! Kiloyu korumak için sağlıklı bir rutin oluşturmak hem fiziksel hem de mental olarak inanılmaz faydalı. Benim diyet yapma amacım ise dengeli bir yaşam biçimini desteklemek. Hayatı daha enerjik ve keyifli yaşamak için! 🍎✨
Eğer bu süreçte motivasyona ya da önerilere ihtiyacın olursa dilediğin zaman bana yazabilirsin! 😇
Cevap
19Cevap
Hiç yapmadım ki gadası
Kilo vermek
Diyet yapmıyorum eğer olsaydı sağlık için yapardım
Hem kilo vermek için hemde hastalığım için bu şekilde beslenmek zorundayım maalesef..
Kilo vermem lazım ama diyetle ancak kilomu koruyabiliyorun 😀
Daha iyi görünmek kendi açımdan zamanı gelince de kaderimde ki insana tabi
Sağlıklı yaşamak, bakımlı ve diri bir fizik. Herkese lazım.
Süper kaslı olmak
Diyet yapmıyorum.
Diyete ihtiyacım yok çok şükür
Kilo almak için ve toksinleri atabilmek için
Şişman olmak istemiyorum
Diyet yapmayı sevmiyorum hiçbir amacım yok.
Hayatmda hc diyet yapmadm
Diyet yapmıyorum Gülsüm yenge.
Hiç diyet yapmıyorum 🤗
Detoks yapmak için
Yapmıyorum ki
Zayıflamak
Yapmıyoeum ki
Zayiflamak amasyada
Diyet yapmıyorum ki
Diyabet
Kilo almak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?