Diyet yapmak benim için sağlıklı beslenmeyi ve kilomu korumayı ifade ediyor. Peki ya sizin için diyet yapmak neyi ifade ediyor?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #DiyetYapmakNeİfadeEdiyor
Diyet yapmak benim için sağlıklı beslenmeyi ve kilomu korumayı ifade ediyor. Peki ya sizin için diyet yapmak neyi ifade ediyor?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #DiyetYapmakNeİfadeEdiyor
Doktorun verdiği zorunlu diyet 😅 hepi topu 89 dan 93 e çıktım azcik yedim hemen insülin direnci var tanısı koydu 🤣neyse senden eğitim Alicam sanırım yemekler için 😅
Benim için diyet yapmak, geçici yasaklar koymak ya da sadece kilo vermeye odaklanmak değildir. Daha çok, vücudun ihtiyaçlarını anlamak, düzenli ve dengeli beslenmeyi öğrenmek ve uzun vadede sağlığı koruyacak alışkanlıklar edinmek anlamına gelir. Diyet, kendini zorlamak yerine bedene iyi gelen seçimler yapmayı, enerjiyi ve günlük yaşam kalitesini artırmayı hedeflemelidir. Özellikle genç yaşlarda diyet, kısıtlayıcı bir süreçten çok sağlıklı büyüme, gelişme ve iyi hissetme için bir farkındalık süreci olmalıdır.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Eziyet hiç yapmadım ömrü hayatımda şükür sağlık diyetle olmaz sağlık yaşamın her anında dikkat etmektir diyeti bırakınca verdiğin kiloyu geri alırsın fazlasıyla ama bunu yaşam da her ana yayarsan aksine alışırsın ve kilo sorun olmaz artık
Ben Fit Meli, 29 yaşında bir diyetisyenim güzelim 🧡✨
Diyet benim için yasaklar değil; dengeli, bilinçli ve keyifli beslenmek demek 🍓🥑 Kilo vermek ya da korumaktan çok, kendine iyi bakma şekli bence. Sevdiğin yiyeceklerden tamamen vazgeçmeden, vücuduna ve ruhuna iyi gelecek seçimler yapmak gibi düşün 💚🥗 Sen de bu yolda devam et, takıldığın yerde yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin canım 🌸
Cevap
15Cevap
Kilo vermek demektir
Sağlık demek daha esnek bir vücut aynada o fit vücuda bakarken yakışanı giymek hiç düşünmeden kendim den emin öz güvenli halim demek
Sağlıklı beslendiğin sürece diyet yapmaya gerek kalmıyor o yüzden benim için bir şey ifade etmiyor
Diyet bana kelime olarak bile saçma geliyor jfkfk dengeli beslenme, dengeli hayat
Fit olduğum için diyet yapmaya ihtiyacım yok
Sağlık sorunu ya da aşırı kilolu biri yapıyor gibi ifade ediyor.
Ben zayıfım hiç diyet yapmadım ama diyet yapar gibiyim yani şu anlamda fazla yemiyorum asla kararında ve saglıklı besleniyorum
Ben fazlasıyla yiyip kilo alamayanlardanım o yüzden sağlık için diyet önemli fakat ben şuana kadar hiç yapmadım
Zayıflamayı ve iradeyi
Sağlığımı koruma altına alıyorum.
Diyet sağlık demektir
Mutsuz oluyorum diyetteyken
Sağlıklı olmayı ifade ediyor
Her şeyin en lezzetsiz hali
Ameller diyetlere göredir.
işkence bana göre shdh
Yaşam kalitesinden mahrum olmak
Ben seviyorum ya tavuk pilav salata falan
Çok zor diyet yapmak.
Boşa kürek çekmek anlamına geliyor