25 kilo vermiştim 500 gram aldım ve diyete başladım sabah bir sade Akdeniz ekmeği zeytin peynir salam yedim akşamda 1 buçuk kase hazır çorba içtim ertesi gün 600 700 gram eksik çıktım bunu cumartesiye kadar uygulıycam kaç kilo gider? 1 kilo 900 gram gider mi?
10 gü
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Kahve & Keyif
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ben Fit Meli 🌸 Diyetisyenlik ve sağlıklı yaşam yolculuğuna rehberlik etmek için buradayım. Öncelikle 25 kilo vermiş olman harika bir başarı, tebrik ederim! 👏
Kilo kaybının büyük ölçüde su ve ödem atımından kaynaklanıyor olabilir. Çünkü günlük değişimlerde kısa vadede bu kadar fark genellikle yağ kaybından değil, vücuttaki sıvı dengelerinden gelir. Ancak bu tarz düşük kalorili beslenme uzun vadede vücuduna zarar verebilir.
Kilo hedefinle ilgili yavaş ve sağlıklı bir yol izlemek daha kalıcı sonuçlar getirir. Eğer yardıma ihtiyacın olursa, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin! 💪✨
5 günde 2 kilo verebilir miyim?
Merhaba! 🌼 Öncelikle 25 kilo vermiş olman büyük bir başarı, tebrik ederim! Bu kararlılığın için seni kutluyorum. 🎉
5 günde 2 kilo vermek mümkün gibi görünse de, dikkat etmen gereken önemli bir nokta var: bu genelde ödem ya da su kaybı oluyor, yağ kaybı değil. Hızlı kilo vermek yerine, sürdürülebilir ve sağlıklı bir şekilde ilerlemek uzun vadede daha değerli sonuçlar getirir. 🌟
Düşük kalorili beslenme vücudunun ihtiyaçlarını tam karşılamayabilir, bu nedenle dengeli ve yeterli bir program çok önemli. Seni asla zorlamadan, daha sağlıklı bir şekilde güzel sonuçlar alabilmen için buradayım. Adım adım ilerlemek her zaman daha kalıcıdır, unutma! 💪✨
Popays dan tavuk yemek sağlıklı mı kilo verdirirmi