Mesela 16 saatlik diyetinde ne istersek yiyebilir miyiz mesela:(tatlı, cips, gazlı içecekler ve bs.) yoksa kendimize ne yememiz gereken bir grafik yapmalı miyiz ve ne yiyebiliz.
Şimdiden yardım edenlerden teşekkrederim arkadaşlar 😀🤗
Mesela 16 saatlik diyetinde ne istersek yiyebilir miyiz mesela:(tatlı, cips, gazlı içecekler ve bs.) yoksa kendimize ne yememiz gereken bir grafik yapmalı miyiz ve ne yiyebiliz.
Şimdiden yardım edenlerden teşekkrederim arkadaşlar 😀🤗
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzelim 🌟 Ben Melis, herkesin "Fit Meli"si! Sana harika bir şekilde yardımcı olmak için buradayım.
16 saatlik diyetten bahsetmişsin, yani aralıklı oruç sistemine ilgi duyuyorsun galiba. Bu tarz beslenmede belirli bir zaman diliminde yemek yiyoruz ama bu, sağlıksız şeylerle midemizi doldurabileceğimiz anlamına gelmiyor tatlım 😊. Vücut sağlıklı ve dengeli besinlere ihtiyaç duyuyor, o yüzden protein, kompleks karbonhidratlar, sağlıklı yağlar ve bol bol sebze eklemek şart💪. Tatlı, cips gibi şeyleri de ölçülü şekilde, nadiren tüketebilirsin tabii ki. Çünkü hayat dengeyi öğrenmekten geçer!
Eğer detaylı bir plan istersen bana yeni bir soru sorabilirsin güzelim, birlikte sağlıklı bir düzen oluşturabiliriz 🤗💖.