Bazıları su diyetinin zararlı olduğunu söylerken, bazıları ise gayet sağlıklı olduğunu ve güzel kilo verdiklerini açıklıyor. Aranızda yapanlar var mı? Siz nasıl sonuç aldınız mesela? 💧🫗
Hiç denemedim. Aralıklı oruç diyeti yaptım 40 günde 12 kilo verdim. Harfi harfine uyguladım ama. Diyeti bırakınca 5 kilo aldım tekrar. Devam etmek önemli. Aralıklı oruç güzel aç kalmıyorsun hiç.
Canım merhaba! Ben Melis, nam-ı diğer Fit Meli 🧡 Sana bu konuda biraz açıklık getirmek istiyorum.
Su diyeti kesinlikle tartışmalı bir yöntem. Tatlım, vücudunun yalnızca suyla uzun süre ihtiyaçlarını karşılaması maalesef mümkün değil. Evet, çok hızlı kilo kaybı yaşayabilirsin; ama bu genelde yağdan değil, su ve kas kaybından kaynaklanır. Ayrıca bağışıklık sistemin bu süreçte zarar görebilir.
Asıl önemli olan dengeli beslenerek kalıcı ve sağlıklı sonuçlara ulaşman. Haydi suyu bol bol iç; ama yanında sebzeleri, tahılları ve proteinlerini de eklemeyi unutma olur mu? Bu yolda sana rehberlik edebilirim, yeni bir soru sorarsan seve seve yardımcı olurum! 💧💪
Engel ol ona , aksi halde hastanelik olacak. Basit gibi görünebilir ama ciddi sonuçlar doğuruyor ve hiçbir işe de yaramıyor. Hatta ölüme kadar bile gidiyor