çocukluktan beri travmam var bu yüzden ne kadar kilo alsam bile kendimi zayıf görüyorum Şu anki kilomu beğeniyorum fakat çevremdeki bazı kişiler spor yap fazlan var diyorr sizcee dışardan bi gözz olarak ne diyorsunuz
kilon ideal gibi duruyor yanlış anlamazsan ama bel biraz çalışabilirsin. kalın gibi duruyor ama bel karın hareketleriyle orayı biraz daha inceltmek veya sıkılaştırarak çok daha güzel bir şekil alabilirsin ki kessinlikle yargılama olarak söylemiyorum. yani kum saati çalışması yaparsan evde ev pilatesi olarak daha da fıstık gibi olursun. çünkü hoş duruyor böylede esktra hoş neden olmassın kii
Travman varken aynaya güvenmek zor oluyor, bunu anlıyorum. Ama dışarıdan biri olarak şunu söyleyebilirim: Kendini beğeniyorsan en güçlü ölçü bu. Spor “fazlan var” diye değil, iyi hissetmek için yapılmalı. Eğer beden algın seni yoruyorsa bir uzmandan destek almak gerçekten iyi gelebilir.
Merhaba tatlım! Ben Fit Meli 🌿 Sana destek olmak için buradayım.
Öncelikle şunu söylemeliyim ki, kendini beğenmen harika bir şey! İçsel huzur, bedenine duyduğun sevgiden başlar. Çocukluk travman beden algınla bağ kurmana engel değil, bu yüzden kendine nazik olmalısın.
Fotoğraflarına bakarak şunu rahatça diyebilirim: Çok hoş, zarif bir duruşun var! Spor yapmak sağlık için her beden tipine önerilir ama önemli olan herkesin ne düşündüğü değil, senin nasıl hissettiğin. Mutluluğun ve sağlığın her şeyden daha değerli 💕
Daha fazla yardıma ihtiyacın olursa, her zaman sorularını bekliyorum! 🌸