160 boy 72 kiloyum diyet yapiyorum cok mu kilolu gözüküyorum
Çok mu Kilolu gosteriyroum?
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Sağlık problemlerinden dolayı kilolu olduğunu düşünüyorsan bu durum olumsuz elestirecegimiz bir durum kesinlikle olamaz. O yüzden umarım en kısa zamanda istediğin gibi fit bir vücuda sahip olursun.🥳🥳🥳
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Aslinda yeme bozukluğum var bir hafta önce 69 ken simdi 72 yim umarim tekrar verebilirim
Boy kilo endeksine göre ortalama 56-63 kilo arasında olmanız gerekmektedir. Fiziki duruşa bakılırsa buna gerek kalmadan oturmuş vir fiziğinin vardır. Kilolu gösteriyormiyorsunuz.
kilolu demem ama biraz versen iyi olur. bir de kıyafetlerin de göstermiyor zaten
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Kilolu demem ama biraz versen daha güzel olur.
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Vermeye çalışıyorum ama yeme bozuklugu cok zorluyor ne güzel 69 olmuştum bir ara yinee72 ye ciktim ama moralimi bozmamaya calisiyorum 1 kere kilo verdiysem yine verebilirim sonuçta
Cok ilkelsin. Milletin annesine babasina saldiran ancak hay. van olabilir ama cogu ha. yvanin senin kadar primitive oldugunu sanmiyorum. Belki a. mip soyundan ya da terliksi hayvan tek hucrelilerinden gelebilirsin.
Kendi adima oyle dusunmuyorum. Dombili ve iskembe hic zi. kmedim. Benim seviyem seni asar. Sen daha agzini tutmayi bilmiyorsun. Birde millete akil veriyorsun.🤣🤣🤣🤣