Sağlık Ölçülerime göre çok mu kiloluyum? İsimsizkişi678 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Boyum 150 kilom 53 Göğüs 83 bel 71Kalça 95Sizce çok mu kiloluyum Ölçülerime göre çok mu kiloluyum? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Ser4pyalcin Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 70% +1 yıl Abi ben intihar ediyim o zaman ya 156 boy kilo 65.5 sen diyorsun kilolu muyum sonra vat efendim karşılaştırma beni kendinle diyorlar beterin beteri var abi 1 0 Yorumla
caramelmacchiato25 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl evet kalca ve gogus neysede belden baya var kemik yapini bilmiyorum ama bence ordan vermeye calis 0 0 Yorumla
senigidigidiseni Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yok be supersin. O boya o kiloya o kalca ne oyle :) efsane citirsin 0 0 Yorumla
Eots93 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Evet çok anormallik var bu ölçümlere göre. Düzeltmen gerekli. 0 0 Yorumla
Balendin Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 64% +1 yıl gayet iyisin beli biraz daha inceltsen taş gibi olursun 0 0 Yorumla
misterALP Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Normal gayet. Formun var yani odun gibi düm düz değilsin. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dolgunaun kal böyle herkes zayıf kalmak zorunda değil bence gayette iyisin 0 0 Yorumla
Amedli_ismail Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yok dehilsin sadece boyunun kısa olması ölçülerinden dolayı kilolu gösteriyor 🤗🥰 0 0 Yorumla
mavigfb Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Cok değil bence gayet tatlısın kalca biraz fazla bslık etlisin 0 0 Yorumla
Centilmen_bey Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Bence ölçülerin tam denk , boyuna gore kilonda iyi , hem kadin dedigin hafif balik etli olmali.. 0 0 Yorumla
d4rkparadise Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 67% +1 yıl kilolusun boyundan 10-15 kilo az olman gerekir 1 0 Yorumla
Putinn Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 1.50 ne afggfsaadgaa 0 4 Yorumla İsimsizkişi678 +1 yıl Patlıcan Yorumla Putinn +1 yıl Aramızda 33 cm var agfaaff Yorumla İsimsizkişi678 +1 yıl 😒😒 Yorumla Putinn +1 yıl Ölçü söyleyince anlaşılmıyor ki fotoğraf görsem yorum yaparım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Abi ben intihar ediyim o zaman ya 156 boy kilo 65.5 sen diyorsun kilolu muyum sonra vat efendim karşılaştırma beni kendinle diyorlar beterin beteri var abi
evet
kalca ve gogus neysede belden baya var kemik yapini bilmiyorum ama bence ordan vermeye calis
Yok be supersin. O boya o kiloya o kalca ne oyle :) efsane citirsin
Evet çok anormallik var bu ölçümlere göre. Düzeltmen gerekli.
gayet iyisin beli biraz daha inceltsen taş gibi olursun
Normal gayet. Formun var yani odun gibi düm düz değilsin.
Göğüs kalca hepsi ideal tam birlikte olunacak kadınsın
Dolgunaun kal böyle herkes zayıf kalmak zorunda değil bence gayette iyisin
Yok dehilsin sadece boyunun kısa olması ölçülerinden dolayı kilolu gösteriyor 🤗🥰
Cok değil bence gayet tatlısın kalca biraz fazla bslık etlisin
Bence ölçülerin tam denk , boyuna gore kilonda iyi , hem kadin dedigin hafif balik etli olmali..
kilolusun boyundan 10-15 kilo az olman gerekir
Hayır çok değil hafif kilolu
Bence gayet iyisin 🙈😍
1.50 ne afggfsaadgaa
Patlıcan
Aramızda 33 cm var agfaaff
😒😒
Ölçü söyleyince anlaşılmıyor ki fotoğraf görsem yorum yaparım
Kanka özelden yaz bir
Of off oooffff
Güzel
Evet çok kilolusun