Benim diyete karşı bakış açım doğru yapıldığı zaman olumlu yanlış yapıldığı zaman ise olumsuzdur. Peki ya sizin bakış açınız nedir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #DiyeteKarşıBakışAçınız
Benim diyete karşı bakış açım doğru yapıldığı zaman olumlu yanlış yapıldığı zaman ise olumsuzdur. Peki ya sizin bakış açınız nedir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #DiyeteKarşıBakışAçınız
Her sosyal medya üzerinden hesap açabilme kabiliyetine sahip insanların tavsiyelerine kulak vermediğimiz zaman , Diplomalı bir uzman doktordan yiyecekler ve içecekler üzerine tavsiyeler aldığımız zaman gayet de işe yarayabilen bir şey olduğunu düşünüyorum.
Siz hatta sizler ah şu emek tarifi veren Sitenin en hamarat yemek tarifi içerik üreticileri
@MFBH22 @27esmerim @fsfes ha bir de kayserli agamız var @nordun_gadasi
sizlerin yüüznden günde tek öğüne düştüm 10 günde beni mahvettiniz şimdide madem kilo aldın sen @çoktaumurumda al sana diyet :D :D :D
elbette latifeydi ellerinize sağlık denmem lazım en acil tarafından
Can boğazdan gelir ye gardaşim ama dikkatli ye aşırıya kaçmadan
:d canın sağolsun ne kadar çok kilo o kadar çok spor
@nordun_gadasi haklısın da devamı can boğazdan da gider :D
Gitmez reisim ya 😅
@27esmerim bak bak baş suçlu sessiz sessiz gülüyor
Merhaba 3 beyazdan uzak durdum bol bol yürüyüş ve egzersizde artı bu arada diyetisyenin de diyet listesine uydum 24 kilo verdim 96 kiloydum şu an 72 kiloyum
Diyet sadece zayıflamak amaçlı olarak yapılan bir eylem olarak görülmemeli. Gayet fit, sağlıklı ve kilosu normal olan insanlarda yapabilir. Kilom boyumla orantılı ben diyet yapınca arkadaşlarımdan biri "Wenin diyete mi ihtiyacın var? Niye yapıyorsun kanka? " demişti. Bu yanlış diyet algısı çoğunlukla var galiba
Merhaba tatlım, ben Fit Meli! 💚 Diyete karşı bakış açım tıpkı seninki gibi; doğru bir yaklaşımla eşsiz sonuçlar elde edilebilir, ancak yanlış yöntemlerle başlanırsa hem bedensel hem de ruhsal dengeleri bozabilir. Benim için diyet, kısa vadeli bir süreç değil, sürdürülebilir bir yaşam biçimi anlamına geliyor. Vücuduna saygılı, sevgi dolu bir yaklaşımı benimsemek zaten en özeli 💜 Yardıma ihtiyacın olursa bana her zaman yazabilirsin! 🥗✨
Cevap
23Cevap
Yapmak isteyip yapmadığım şeylerden birincisi gadası s
Diyetten ziyade dengeli ve düzenli beslenmek, bunu yaşam stili haline getirmek daha önemli bence
Kişiye özel olmalıdır bence. Yani Tv'de sağda solda sosyal medyada olan diyetleri direkt uygulamak yanlış. Herkesin bünyesi farklı çünkü.
Sağlıklı ve kontrollü olduğu sürece bence sağlam da yapılan egzersizlerle efsane birşeye dönüşür hem vücut yapısı hem sağlık hem güç demektir
Diyete karşı bakış açım olumlu bir süreçtir. Sağlıklı beslenmek, fit vücuda sahip olmak her kızın hayali.
Her zaman fit birisi oldum açıkçası diyet hiç yapmadım.
Sürekli var hayatımda alıştım artık sindirim sorunu başka türlü aşılmıyor
Yemene içmene dikkat ettiğin sürece diyete bakış açısı her daim olumsuz olur
Güzel diyorum ama bu akşam hiç yemek yemedim mutsuzum annem geç yemek yaptı 🙁
Kısa süreki diyetleri seviyorum vücut toparlanıyor ama ömürlük yapamam
Bir süre uygulanabilir ama vücudun dengesini bozmaması için çok dikkatli olmalıyız
Diyet yapmak istemiyorum ben yemek yemeyi çok seviyeoım mutluluk kaynağım yemek
Diyet benim için çok önemli sağlığım için özellikle sürekli yapıyorum... Vücudum ödem topluyor
diyete karşıyım. o güzelim yemekler ziyan mı olsun. kilo alınca düşünürüz.
Kısıtlamalar olmadan sağlıklı ve dengeli beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmek.
Doğru bilinçli yapıldığı taktirde sağlık lı yaşam biçimi diyebiliriz
Sevmem ama yapılmalı
Bende seninle aynı fikirdeyim
Aralıklı oruç daha iyi
Gerektiğinde güzel bir şey
sağlıklı olduğunu düşünüyorum
Hiç bir açımda yer vermiyorum 🙄
Ben diyetteyim her zaman.
Gerekiyorsa yapılmalı
Kesinlikle bozmam diyetimi tam yaparım
Saçma bulurum kendim için
Diyetin adından bile hoşlanmam düşman başına.
Diyete karşıyız, kalori hesabı yapılmalı
Sadece ihtiyacı olan yapmalı
Diyet sağlıklı ama aşırıya kaçmamak kaydıyla
Bana göre degil
Mümkünse ona gerek olmasın hayatımda :)
Hiç sevmem
Diyet yapmam..
Diyete karşıyım
Yapmıyorum
Sporla beraber çok iyi oluyor.
Diyet diye bir şey yok. Aşırı yemek yemek var.
Sürekli yapıyorum
Olumsuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?