kapalılara bakış açınız nedir? sizce her kapalı yobaz mıdır?
Cevabın nedir?
Kapalıya yobaz diyen Allah'a yobaz demiş olur ve bunu diyen kafir olur ! Ayrıca neden böyle bir soru soruyorsun ki? Müslüman değil misin? Müslüman kadınların yapması gereken zaten kapanmaktır. Normal olan şeyleri anormalmiş gibi neden soruyorsunuz bacım? Erkekler bakmıyor diye Allah'ın emrinden şüphe mi ediyorsunuz?
131 Yorumla- +1 yıl
-1 verenler !!! Nedeninide yazinda bilelim hatali kim yorumcumu sizmi..
En İyi Cevaplar
+1 yılBir insan Rabbin'in dediklerini yapıyor diye yobaz yaftası yememeli.. ülkücüasena başbuğ dememiş mi islamiyet ruhumuz türklük bedenimiz ruhsuz beden ceset olur diye? nasıl ülkücüsün sen? çarşaf taksa bile bit bayan benm gözümde yobaz değil dini kuralları uygulayan asaletli bir bayandır..
İyi günler16 Yorumla- +1 yıl
ben yobazdır demedim kendimde kapalıyım zaten sadece insanlrın görüşlerini merak ettim..
- +1 yıl
Bunu sorman bile tereddütlü olduğunu gösteriyor.. itici midir nasıl bir soru? onun yerine güzel midir siye sor? miye itici? yapmayın başınızdakine sahip çıkın.. çekinmeyin.. Rabbim demiş kapanın diye.. başkasının ne dediği ne önemli..
- +1 yıl
çekindiğim falan yok yıllarca verdiğim mücadeleyi bilmeden böyle konuşma her zaman gurur duydum ve gurur duyarım!
- +1 yıl
Soran, üzgünüm ama sen soruyu yanlış sormuşsun sorun sende yani bizde değil.
- +1 yıl
peki kardeşim yanlış anlaşıldığım için özür dilerim..
- +1 yıl
Özüre gerek yok soran sadece tarafını belli etmekten çekinme sorularında lütfen..
Hayırlı günşer
+1 yılHer kapalı tabiiki de yobaz değildir fakat ülkemizin başındakiler maalesef öyle bir imaj verdi sanki tüm kapalılar yobaz gibi, hatta bazen ben bile öyle bakıyorum. Eskiden bu tarz durumlar çok yoktu maalesef şimdi var herkes yapmak istediğini yapmakta özgür ama istismar etmeden.
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılAsıl senin bu soruyu sormandaki amaç nedir? Hiç iyi niyetli olduğunu sanmıyorum.
KAPALI OLMAKLA ANCAK GURUR DUYARIM. Kur'an'ın emrine uymak yobazlıksa yobazlıklada gurur guyarım68 Yorumla- +1 yıl
yobazın anlamını müslüman sanan asalaklara takılmamak lazım...
- +1 yıl
Maalesef örf-adet bilen müslümanlık şartını yerine getirene yobaz diyenlerin çoğu gerçek bir yobaz.
- +1 yıl
kendimde kapalıyım insanların görüşlerini merak ettim zan yapmakta günah ayrıca..
- +1 yıl
Canım insanların görüşleri öyle öğrenilmez böyle öğrenilir sen hiç bizden gibi sormamışsın. bkz : www.kizlarsoruyor.com/.../q1522825-size-gore-yobazlik-nedir-detayi-okumadan-cevap-vermeyin
- +1 yıl
anlatım bozukluğu yok sadece noktalama işareti koymamışım hepsi bu
- +1 yıl
şimdide işi sen ben meselesine döndürmeye luzum yok
- +1 yıl
o senin düşüncen
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
34Cevap
+1 yılBu soruya ve cevaplara açıklık getireyim.. Gerçeğine ve samimisine az rastlandığını kabul etsem de bunların hepsini aynı kefeye koymak saçmalıktır..
Anlaşılanın aksine beyninin değil saçlarını örten insanlardır.. Aralarında bulunduğum bu insanlar hiçbir siyası parti için veya tarz (!) için başlarını kapatmazlar. Bunun bu şekilde lanse edilmesi ise tamamiyle saçları ile beraber beynini de örtenlerin çıkarttığı bir deli saçmasıdır.
Ben eğer özgürce başı açık olarak gezinen bir kız gördüğümde yadırgamıyorsam, saygı duyuyorsam onlarda ben ve benim gibilere saygı duymalı... yüzde bilmem kaçı yobaz yazanlar asıl yobaz siz ve beş kuruş vermeden savurduğunuz yargılarınız40 YorumlaKapalıyım. tam olarak hakkını veremediğim noktalar var ama Hakkını gerçekten veren
tesettürün anlamını kalbine ve ömrüne yerleştiren insanlara saygım sonsuz ve imreniyorum...81 Yorumla- +1 yıl
İste bu :)) dikkat, aciklarada laf etmiyor oz elestiri yapiyor bunu basaran insanlar nadir !!! Aciklari uyaririz usluba dikkatle ve 1 kere iyilikleri icin !!! Tepkide aliriz kotulemedigimiz halde busa insanlik vefa analiz tepki kardeslik turkluk muslumanlik anlayisiniz yazik size bizleri elestirenler siz kendi kulluk ve hatalariniza bakin bizlerle ugrasmayin...
Her kapalı da ne demek yahu.
Kapanmak farzdır. Direkt kötü sözler farzı uygulamamızı isteyen Yüce Allah'a gider.
O yüzden ne derlerse desinler, azabını benden değil Allah'tan göreceklerdir.66 Yorumla- +1 yıl
yobaz değil cümlesinin yanına noktalama işareti koymayı unutmuşum :)
- +1 yıl
Gizliye bak ablacım nasılda cesur.
- +1 yıl
teşekkür ederim sağolun :)
- +1 yıl
Aynen öyle, insanlar için değil Allah için kapandık sonuçta.
+1 yılyobazlık kafanın dışındakiyle değil içindekiyle ölçülür. kapalıların çoğu yobazdır diyenler kaç tane kapalı tanıyor da diyor bilemiyorum ama hepsini tanıyamayacakları bir gerçek. kapalılara da açıklara da yobaz diye genelleme yapanlar yobazdır yalnızca
20 YorumlaAlakası yok. Bu bir kişisel tercihtir ve rahatsız olmamak lazım. Biz yıllarca türbandı çarşaftı baş örtüsüydü bıdırdanırken ingilterede kafasında sarıkları ile hindu skih ler havaalanında çalışıyordu. En son gittiğimde bildiğin belediye otobüsünün şöföründe bizim nama takkesi kafada idi
Hepsi bir renk
Hepsi bizim rengimiz
Erdem biribirini olduğu gibi kabul etmektir
Baştan bunu becerebilmiş olsaydık millet olarak bugün bundan nemalananların elle tutabileceği birşey olmayacaktı10 YorumlaKapali olupta dar pantolon giyenler cidden gereksiz. Onlar disinda bir olumsuz dusuncem yok, sonucta benim yapamadigimi yapip dini emri yerine getiriyor.
20 Yorumla
+1 yıldikey bazen yatay bazen açısal...
nasıl bakıcam seviyorum onları53 Yorumla- +1 yıl
yobaz bir olguya körü körüne bilgisizce bağlanana denir.
yani yobaz olanlar Allah ın emri olan tesettür ü yobazlık olarak gören gerizekalılardır... - +1 yıl
Aynen..
Yobaz mi bu ne bicim bir bakis acisidir bas ortusu Rabbimin emiridir keske yerine getirebilsek getirebilenlerede helal olsun der susarm ama gercekten hakkiyla yerine getirenlere
30 YorumlaHerkesin her kararına saygımız var. Sapkınlıklar dışında tabiki... Ve bence her kapalı yobaz değildir.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 693 cevap paylaştı. Normal bakıyoruz kapalı diye bu böyle demem kapalı olup herşey yapanıo gördüm iyi olanıda gördüm kişilik meselesi..
20 Yorumla
+1 yıl20 Yorumla
+1 yılİman Allah ile kul arasında olan bişeydir kapalılara karşı saygım sonsuzdur tabi bu saygım hakkıyla yerine getirenlere dar pantolon giyip vücut hatlarını belli edip imaj olsun diye kapanıp her türlü işi yapanlara değil
20 Yorumla
+1 yılya normal kapalılara hiç lafım yok onların fikirleri düşünceleri ama sen sadece kafanı kapatıp dapdar bir kot hatlarını belli eden bir şey giyersen o olmaz işte yobaz mıdır bilemem ama edebiyle kapananlara lafım olamaz özgürler
00 Yorumla
+1 yılSenin benim gibi insan ne bakış açım olabilir ki? Yolda sevgilisiyle de görsem laf etmem , evlenmeden önce ilişki yaşamışsa da garipsemem kendi fikri inancidir. Kimseye düşmez derdi.
00 YorumlaBurası 600 Yıllık Şeriat Devleti İnsaların %90ı Koyu Müslüman, Böyle Bir Ülkede Anormal Olanlar Açıklardır Kapalılar Değil.
40 Yorumlane münasebet. her açık aydın olmadığı gibi her kapalı da örümcek kafalı değildir. görüşlerine katılmasam bile nihal bengisu karaca mesela?
10 Yorumla
+1 yılArtık bir çok genç kapalı kızın başı açıklardan ayıran tek şey başındaki örtüdür. Kapalı demek erkekler benden uzak dursun demek.
Bildiğim 6 kapalı kızdan 4 nün sevgilisi var11 Yorumla- +1 yıl
Üzülerek söylemeliyimki haklısın, giyiniş tarzı davranış ve sevgili sorunsalı.
burada sorgulanması gereken acıklardır kapalılar değil. Geçmişte bu ülkede çoğu kadın kapalıydı %95. Bu soru normalde her acık dinsiz midir olmalıydı. Açıkların dinsiz olduğunu düşündüğümden değil. Bakış göre konuşuyorum.
10 Yorumla
+1 yıl45dereceden normal bakıyorum. Benim için insan olması yeterli :)
20 Yorumla
+1 yılher kapalı yobazsa
her açık ırıspı mı oluyor?
Mantıklarına tükürdüklerim.21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleskiden hep ön yargıyla bakardım onlara. ama yıllar geçtikçe olgunlaştım artık kimin ne giydiği umrumda değil tabii kara çarşaf hala çok saçma ve ilkel geliyor.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Herkesin görüşü farklıdır.
Saygı duymak gerekiyor.
Hele ki müslüman bir ülkede.30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende kapanmayı düşünüyorum yakın zamanda kapalılara dicek bişeyim yok ama kapanıpta 1 ton makyaj süren hatunlara kıl oluyorum
40 Yorumla
+1 yılkapalı ve acık olmak tercıh meselesıdır ama kapalılar herzamn benm gozumde bır adım önde. kapalı olmak ve olamnın gereklılıgını yerıne getırmek sartıyla tabi. saygılar..
00 Yorumla
+1 yılbenim yakınım kapalı. yobaz değil. neşelidir benden ileri düşünür ama ortamına göre ağırbaşlıdır
20 Yorumla
+1 yılherkesin dinine saygılıyım ama çarşafla gezmek saçma bence**
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılKapalıların hepsine yobaz deyip açık olan hepsine de modern diyenler yobazın taaaa kendisidir ;)
30 Yorumla Saygı duyuyorum yobazlık kapalılıkta ya da dış görünüşle alakalı değildir zihinle biter ama dış görünüş olarak ben pek beğenmiyorum
20 YorumlaKapalilara yobaz diyenler yobaz bence.
Insanlari dis gorunuslerine gore yargilamak mi hala?30 Yorumlaen doğrusunu yapıyorlar kapanmak Allahın emridir ;)
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 433 cevap paylaştı. Kendi tercihleridir diyip saygı duyuyorum ben. :) Her kapalı insan yobaz değildir.
30 Yorumlagenelde sinsi içten pazarlıklı garip ama seküler bir yaşantısı olan tipler hiç hoşlanmam...
01 Yorumla- +1 yıl
Yorumuna gore, kisi kendinden bilirmismi diyelim? Allahta senden hoslanirmi bu zihniyetinden oturu? annem kapali emin ol senden kiyas edilemiyecek kadar kalbi niyeti temizdir annemin senin lafinlami kirlenicek? Onlarin duasi bile dunyaya fayda saglar bak sulalenin baslangicina kapali bir annede vardir eminim. yoksa normal bu dusuncen salla ya tutarsa Allah akil selamet sifa versin yoksa iftira attigin kapalililarin hakkini odeyemezsin..
Her kapalıya yobaz diyen erkekler, tanımadan konuşmayın bence. Aksi takdirde her açığa da o* denmesi hoşunuza gitmeyebilir. Anneniz de dahil.
00 YorumlaHayır her kapalı yobaz değildir. bence kapanmak allahın emirlerine uymaktır. tabi tarz olsun diye kapananlarda var.
10 YorumlaKapalı olmak demokrasi midir evet demokrasidir ama örgürlük değildir. Tişikkirlir :D
00 Yorumla
+1 yılön yargılı değilim ama hepsi olmasada büyük bir kısmı yobaz oluyor
00 Yorumla
+1 yılhayır yobaz değillerdir bazıları çok güzel oluyor seksi oluyor fizikleri on numaraoluyor dolgun ve çekiici
10 YorumlaDin için değil de gösteriş için kapananlar yobazdır. Diğerlerine lafım yok..
00 Yorumla
+1 yılHer insanın kendi düşüncesidir. her kapalı yobaz olsaydı...
00 YorumlaBazı kızlara kapalılık yakıssada beğenmediğim birsey ve %90nı yobaz ziniyetinde oluyo
02 Yorumla- +1 yıl
Allahin ortunme emrini, duzgunce uyguluyorsa ve dediklerini savunuyorsa bunu begenmiyerek yobaz diyorsan Sayet Allaha yobaz demis oluyorsun elciye zeval olmaz...
+1 yılyobaz değil diyenler yobazdır
76 Yorumla- +1 yıl
-1 veren bay ve bayan uyeler, sebebini yazinda sizin gibi aydin modern olalim hatamizi bilelim. kendinize benzeri denilse razimisiniz? Siz kendi hata ve gunahlariniza bakin baskasini tanimadan elestirmeyin...
- +1 yıl
çünkü anlatım bozukluğu var yanlış anlayan var realsanalvefa
- +1 yıl
"yobaz değil , yobaz olduğunu söyleyenler yobazdır." şeklinde yazılmalıydı. "Yobaz değil , diyenler yobazdır" yazsan yinede yanlış anlaşılırdı bence.
- +1 yıl
bir tek virgül nelere kadir görüyorsunuz :D
+1 yılAnnem kapalı. Gurur duyulacak bir şey.
42 Yorumla- +1 yıl
Aynen, anamda kapali bacimda ve kuran kursu hocasi acik talebeleri var 20'li yas ve uzeri kendisine hayranlar gezi duzenler hediyelesirler basi sikisana imkani olcusunde yardim eder on yargisi yoktur 23 yasinda bende 24 yasimda anne ve babamla hacca gittik herkesin iyi olmasini isteriz kendi hatalarimiza bakariz dua ederiz bizlere yakisan bu.
- +1 yıl
çok güzel..
+1 yıledebiyle kapanan canımdır
30 Yorumla
+1 yılKendimi yobaz hissetmiyorum -.-
22 Yorumla- +1 yıl
sorma taşlayacaklar neredeyse beni :(
- +1 yıl
git buralardan en iyisimi.
+1 yıl2 dakka muhabbet etsem analiz ederim her insanı
00 Yorumlakapalıları hiç birisini sevmiyoruım
12 Yorumla- +1 yıl
Ne guzel , demek genellemeci olacak kadar zeki Allahi sevmiyecek kadarda farklisin devam et ahirette goruruz seni pismanlikla yalvarirken ve tum kapalilarin kul hakkina girersen odemeye calisirken. kolay gelsin.
+1 yılHepsi değil çoğu üzgünüm
00 Yorumlabana göre %95'i yobazdır.
00 Yorumla
+1 yılgit gelli ruh halim onlara karsı
00 YorumlaValla bir arkadaş en iyi cevabı vermiş
01 Yorumla- +1 yıl
Eksik olma Lavaş ^
Allaha daha yakın görüyorum yanaşmıyorum
00 Yorumla
+1 yılinsanın oldugu yerd herşey normal
00 Yorumla%50 si yobaz
11 Yorumla- +1 yıl
Bravo, demek yarisini tanidin niyetlerini bildin Allahin ozelliginimi satin aldin insanin icinden gecen dusunce niyet ve yapacagi ameli biliyorsun :)) diger yarisinida satin alda erkekleri yorumla kendimi kesfedemiyorumda :( :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim için insanlık en öndedir.
10 YorumlaGİYİNMİŞ ÇIPLAKLAR !
00 Yorumlabööle 0_0
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakis acima hayran kalirsin
00 Yorumla
+1 yılOlumlu
00 YorumlaHayır değildir
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı