Bence çatlakların yüzünden kendini çirkin hissetmen çok saçma, herkesin kendine göre bir güzelliği vardır. Benim de çatlaklarım var, ayrıca senin gibi zayıf değilim ama kendime asla çirkin demedim. Karşımdaki insanların da bana çirkin demesine izin vermedim. Bırak seni beğenmesinler kızım! Toplumun güzellik anlayışına göre yaşamayı bırak be, cesur ol biraz!
Kadınların bir çoğunda olan bir durum maalesef çaresi yok. Gayet normal bir şey insanız sonuçta.
Vucudunuzu sizin oldugu icin sevmeyi ve kafaniza taktiginiz birseylerden dolayi ozguveninizi zedelememeyi ogrenin bir an once 👍
Evlilige gelince de, once ruhunuzu sevecek bir insani bulun. O sizi catlaklarinizla sevecektir -ki bence ciddi bir problem degil-. Nitekim, evlilik dinamikleri catlaklara gore cok daha farkli 🤞
vücudun fit olduğu sürece seni seven biri için onlar göze görünmeyecektir. ama önceden söyle tabi ki. Eğer sen onun yanında böyle olmaktan çok rahatsız oluyorsan da tayt vs giyebilirsin
acaba tenin bronzlaşsa ama bayağı esmer olsan daha az görünmezler mi?
Çatlaklar genelde açık renk olur eğer tenini koyulaştırmaya kalkışırsa ve bronzlaşırsa daha fazla dikkat çekecektir.
@madusanınkaynanası analdım, o zaman her ne kadar tasvip etmesem de çok rahatsız oluyorsa dövmede yaptırabilir.
Cevap
103Cevap
Çoğu kişide olan bir durum. Kilo vermen veya doğum yapman gerekmiyor gelişim çağında da oluyor. Kafaya takma kimse kusursuz değil sonuçta.
Zaten mükemmel diye bir şey yok. Vücuttaki çatlaklarla çirkin olduğunu düşünüyorsan da vücudun değil aklın çirkin demek ki.
yoda olunca hayatında bişey değişiyor mu
@emredorter evet kıçından ışık çıkıyor aydınlanıyorsun ☀️
@emredorter haddini bilsen mi bi?
insan gibi soru sordum insan gibi cevap verip sen haddini bileceksin ki önce sonra bunu karşıdan bekleyeceksin
@emredorter hayatımda ne değişecek siteden aldığım bir xper seviyesiyle?
ne gibi bir ayrıcalıkları var yani onu soruyorum en azından onu kastettim
@emredorter bir ayrıcalığı yok sembolü var sadece
peki
@_buluesss aydınlanıyorsun dedim espriyle. Karşılığında küfür etti. Benimki mi hadsizlik burada?
süper üstüme alınmadım ama yinede sorayım dedim içimde kalmasın😂
@PsychoBabble bende espriyle o lafı ettim canım ya
Canim malesef bende de var. Bunun gibi değil ama baya var. Açıkcası bende çok takiyorum kafaya. Ayni senin gibi 15li yaşlarımda başladı. Doktor şansız cilt dedi. Cocuktan sonra bir karnımda eksikti tam oldu 😂 bisey degil bikini falan giyince yanınca falan kızarıyor kötü duruyor en çok o rahatsız ediyor beni. Ayrıca es olayına gelince onlar bizim gibi bakmıyor duruma. Ben söylemedikten sonra aylar sonra belki fark eder. Şuanki sevgilim hala farkında degil. 1 senedir beraberiz. Onlar isveye cilveye bakar. Çatlakmis bilmem neymiş gözü gormez 😉
bak sana birşey diyeyim mi belki insnalar görselliğe çok öenm veriyor ve vermeleri normal her insan verir bende veririm ama açık konuşmak gerekirse ben detaylara daha çok öenm veririm mesela sen çatlağa kötü gözle bakarsın ama o çatlak benim dikkatimi çeker çekici gelir ve ben böyle düşünüyorsam benim gibi düşünen bir sürü insan vardır emin ol onun için çok düşünme rahat ol.
Sadece sıkı bir kalçada çok ateşli ve iyi görünüyor.:D Diğer kısımlarda normal, çirkin veya kötü diye ayırt etmemeliyiz, seni seven kişinin ciddi anlamda buna karşı bir derdi yoksa alışabilir ve sevebilir. Nice insanlar var sevgilisi kalpsiz ama seviyor, sevgilisi doğuştan engelli ama sevebiliyor. Sorun şurada bence kendini tanımalı ve sevmelisin, bunu aşırıya kaçmadan yapmalısın sevme işini çünkü bazıları var cidden gereksiz bir sevgi ile kendini kandırıyor sürekli.
bu catlaklar cok dogal birsey.. büyümüsün iste, sevinecegin yere dert etmini anlamiyorum. Bu catlaklar sadece olgun kadinlar icin dir :) Cocuklarda olmicagina göre sikinti yok :D
Çok güzelsin maşallah. Seninde var mı?
Ne güzel :) bende senin gibi olmak isterdim. Bazen çok kafama takıyorum maalesef :/
Bunun kiloyla alakasi yok 😌😌derin esnek değil demekki ondandır nerdeyse cogu kiside var bendede var tabi cok az belli bile etmio ama belirgin olsa ne olmus? Bunlar güzelliğine bir perde degil bazi kisiler bunun ne oldugunu bile bilmiyor biz takinti yaparak bunları başkalarının gözlerine batırıyoruz göbeğinde goguslerinde olanlar var onlar pek hos durmuyor olabilir ama kalca bacak normaldir.. gobek genellikle cokkk genislediginde yırtılır buda genellikle kilo veya doğumdandır..
Her çetlek kilo ile alakalı değildir ben mesela hiç 50 kiloya çıkmadım hayatım boyunca ama benim de kalça bölgemde var. Yani bunlar kiloyla alakalı değilse büyüme çatlağıdır. Kuru cilde sahip insanların olur ve benimki de kuru cilde sahip olduğum için büyürken oluşmuş çatlaklar
Çatlak bir kadını da kadınsı ve daha çekici gösterir. Bu bir kadının vücudunun değiştiğini ve daha kadınsı bir hale geldiğinin işaretidir. Ayrıca her kadında çatlak vardır hamile, büyüme çağında bunlardan bir insan niye tiksinir anlamıyorum tiksinecekseniz önce annenizde tiksinin sonra kendinizden valla ben çatlaklarımı çok beğeniyorum
@fısıltı54 teşekkür ederim
bence fazla takma kafana. ya o vucüdunda yanık izleri olsa ne yapacaktın onlar cildin doğasında olan şeyler mide bulandırmaz sonuçta fiziğinde güzel boş ver vücudunla barışık ol takıntı yapma hayatına bak. o çatlaklar için seni almayacak erkeği de sen alma zaten
Canım çoğu kadında var çatlak takma bu kadar ben kendimkileri çok seviyorum ve beni daha da seksi gösterdiğini düşünüyorum çünkü ten rengim bunu avantaja dönüştürüyor. Yapcak bişe yok onları sevmeyi ve barışık olmayı dene🙃
Keske bebek yagi kullansaydin her dustan sonra.. ya da body cream.. kuru cilt catlar.. bundan sonrasi icin dikkat et o zaman.. sorun etme catlaklari.. seni seven oyle sevsin.. benim de gobegimde var catlak.. sorun etmiyorum..
Kadın dediğin doğaldır efendim.. Ne güzelliği ne çirkinliği ne zayıflığı ne kilolusu önemli değil sadece güzel yüreğiyle sevsin ki sizi dünyanın en güzel kadını sensin diyebilesin ve gözleri sizden başkasına kör olsun
Bu Erkeklerde de olan bir şey canım, herkeste olabiliyor ama güzel olacağım diye doğal güzelliğinden kaybeden o kadar kadın var ki; ben bazen resmen selülitli bacağa, çatlakları olan bir bel e , kalçaya, hafif tüyleri olan genç kız bacağı görmeye aş eriyorum. Kızlar ne olur bakımsız da gezmeyin ama az doğal olun
Çatlaklar kilo ile alakalı değil hormonla alaka imiş
Benim hormonlarda bir bozukluk var o zaman galiba 😂😅
Benimde ergenlikte anı büyümem nedeniyle aynı çatlaklarım var. Güzellik göreceli bir kavram bana kaplan derisi gibi sexy geliyor ve böyle düşünen erkeklerde var başka bir soruda görmüştüm.
Sürekli kilo alıp vermekten bende de var ve hiç takmıyorum. Eşin seni sevecekse böyle sevsin. Tamamen kusursuz bir vücut pek mümkün değil. Olumsuz yorum yapanları dinleme bile.
Çatlaklar güzeldir. İçeriye ışık sızdırırlar. Bende de var ve tenine ışık sızdırıyor işte. Kusur değil bu.
Sporla ve lazerle gözle görülür fark yaratılabilir.
Çok sık görülen bir durum bu kadar büyütmeye değmez, erkeklerde de oluyor özellikle birden kilo veren veya spora başlayanlarda kollar dizkapakları bacaklarda görülebilir
Çok kafaya takılacak bir şey değil bence. Evlenmeden öncede eşin olacak kişiye söylersin. Beyenirse evlenir, beyenmezse Allah yolunu açık etsin. Bir de bunların kremi var diye biliyorum ama bir araştırırsanız belki işinize yarayabilir.
Abi eşin niye şoka girsin ve beden çirkin olasın çok kötü bir bakış açısı çoğu kadında var ve gayet güzel kadınlar hepsi niye böyle düşünüyorsun ki zaten eşin olacak insan çatlaklarının olduğunu bilmeyecek mi hiç mi söylemeyeceksin
Çatlaklar sadece sende yok ki beyonce veya adele gibi bir çok ünlünün de çatlağı var ve zaten eğer eşin çatlaklarını sorun yapacaksa onunla bir dakika bile evli kalmamalısın
Skntı olacagini sanmiyorum eşin ve sevgilin tarafindan. Ama yağlı kremler işe yarar rengi dengeleyen kremler var kullan vazgecme ani bir sonuc alamazssn zamanla en azami catlaklara iner
Beğenen tatlı bulan erkekler var canım, üzme kendini.
Birisi eşimde olmasın kusarım yazdı 😣
Oyy, tatlım dinle sen beni. Üzme kendini.
İnşallah karşıma kusurlarıma bakmayan birisi çıkar 😕
Canım kusur deme ama, elinde değil ki. Üzdüler mi seni konuşmak istersen eğer?💐
Ayy sende çok tatlısın ya ♥️💕
Üzmüşler seni anlarım ben, istersen konuşuruz tatlım.💐🤗
Kimse üzmedi. Kendi kendime dert ediyorum işte
Etme o zaman canım.💐
Etmemeye çalışcam 😅
Konuşmak ister misin canım?
Doğal bir şey. Ve böyle kusurlar bir insanın seni gerçekten sevip sevmediğini anlamanda çok yardımcı olur. Avantaja çevir bunu
İtici gibi gözükse de tenin verdiği tepki olarak görüyorum ben
Taktığın eğer kocam kabul etmezse sorusu varsa aklında
Baktığı yer çatlaklar olmuyo 🙈🙃🙃
Benim üç çocuğum var yaşım 36 ama hiç çatlak yok vücudumda. Olsada dert etmezdim. Senin fiziğin gibi olsaydı keşke benimde catlaga razıyım.
@fısıltı54 ya 54 kiloyum ama boyumu sevmiyorum
Çatlağın yoksa helal olsun Başak hanım
@biralexolanadam yok cidden
Yanlış anlama ama maşallah o zaman.
@fısıltı54 ya durumu yanlış anladın yaşıma göre gayet iyiyim. On yıl geriden geliyorum hatta. Ben sadece sohbet etmek istedim soruyu açan hanımefendi ile
@fısıltı54 hay allaam cattik iyi mi?
Ne güzel ya ne mutlu sana. Ben hamile kalırsam halimi düşünmek istemiyorum 😕
Canim eğer ablan olarak lafimi dinlersen çatlağın azalır. Asla hazır şeyler yeme cola cips bisküvi sigara asla kullanma. Bol bol su iç o kadar faydasını görürsün ki. Hareket et. Benim böyle hayat rutunim. O yuzden ne kilo alıyorum ne selülit nede catlagim var...
Çok haklısınız, teşekkür ederim 😊
Ben sorun etmem açikcasi oyle bir durumu. Bizde mukemmel degiliz sonucta killi yaratiklariz
Üzme kendini ya.. Seni seven böyle sever sevmeyene eyvallah de
aşırı itici geliyo bana anlatamam yani çok bakamıyorum bile ama sevgi herşeyi aşar asık olursam birgun gözüm çatlak görmez
yinede hic cekici değil bu ne yav
Aslında bir cok bayanda olabilen bir durum hepimizde var merak etme.. pskolojini bozuyorsa ilerde gidip lazer yaptirabilirsn ama ben kendinle barışık olmanı tavsiye ediyorum. 🤗
Hatalarını yüzlerine vurmadığımız için kendilerini kusursuz sanan insanlar var.
Çok güzel bir fiziğin var canım benim kusursuz biri arıyorsa gitsin paralı bir bayan bulsun seçip alsın
Benimde kalçalarım da var valla alan böyle alsın napıyım sanki kocam kusursuz olucak :)
Amaaan salla ya çatlağa laf edenlerin kafasını çatlat sjdnnd
Bir insanın fiziğinde sorun olabilir bu birini beğenmemek için sebep değil elde olan şeylerden bahsedelim :)
Bende ilacı var, kremi de var, yağıda var !!! 3 Ay içinde bir şey kalmıyor !!! Yüzde YÜZ Garantili...
4 Yıl evvel Amerika dan Türkiye ye getirdim !!!
Bazı et seven hayvanlar bunlara takılır sen takma :)
gerçekten kötü bir görüntü spor ve cilt bakımı kremler sanırsam iş görür gibi
Öyle kolay değil. Bunlar iz gibi birşey senelerce böyle kalıyor
Çatlaklara falan bakmıyoruz, resmi açtığımdan beri göte bakıyorum, ağzımın salyasını silşyorum mesela.
Rahat ol. Gayet iyisin
İlk defa gördüm. İnternetten araştır. Doktora git vardır bir çaresi. Canını sıkma düzeltilebilir. bir araştır.
Beslenmenin çok önemli bir rol oynadığını düşünüyorum. Genlerimiz de var ise annemiz anneannelerimiz de o zaman da kaçınılmaz oluyor.
Benim normalde hiç yoktu kilo verince çok fazla oldu ama dert etmiyorum sevgilim de ole her güzelim bir kusuru vardır
Keşke sadece kusur bunlar olsa.
Aslında insan olarak o kadar kusurlarımız var ki.🤔
Say say bitmez.
Siz kendinizi sevmediğiniz sürece baştan aşağı pürüzsüz bile olsanız mutlaka bir problem yaratırsınız. Ahım şahım bir kötü durum değil. Çatlaksa çatlak sizden ne artı koparır ne eksi doğurur.
senı kabullenen hatalarınla kusurlarınla kabul etsın bence rahatsız edıcı bır durum yok ortada gayet normal yani
Fiziğin iyiyse sarkmalar yoksa çatlaklar çok göze batmaz hatta kalça bölgesindeki çatlaklar hoş duruyo😉
bende 53 kıloyum ama çatlağım var annemde de çatlak yok üstelik allah bizi sevmiyor heralde
Göbeğimde var ama böyle değiller çok seyrek ve daha önemlisi çok beyaz tenli olduğum için belli de olmuyor. ama utanmıyorum hiç umrumda değil
Tek derdin o olsun. Seni kabul eden bunları görmez bile
Herkesin lafına bakma kimse sevmiyor diye bisey yokki
hiç dert etme.. insanın sevdigi ne olursa olsun balkaymak gelir
Bende hiç yok ve
korkulu rüyam olduğundan
oluşmaması için her şeyi yapıyorum.
Yanlış anlama ama kalça biraz daha küçük olsa daha iyi olurdu bence
Benim yok ama bu resimdekiler çok kötü durmuyor bence
Bence ilaçlarla ve bitkisel ilaçlarla hal olucak şeydir
Aslında vücut yapısından da kaynaklanıyor benim annemde hiç çatlak yok ama bende de var
Spor yapmayın yiyin için yatın sonra çatlak var diye dert yanın
Ben sporumu düzenli olarak yapıyorum fazla kilom da yok yani. Elimde olmayan birşey
Çatlak kremleri var kullanabilir sin ama düzenli spor yapıp çok su içen biri olsan bu kadar çatlak olmazdı
14 yaşında oluştu bunlar. Büyüme çağında yani
Cildiye ye görün bence
Bendede var çatlaklar kilo verdigimden dolayi ee beyenen böyle begensin pek takilmiyorum
Sıklaştırıcı kremlerle dene ya da lazer tedaviisi de var diye biliyorum ben
Ne takıyon allam ya buna üzülünür mü herkesin her yeri kusursuz mu sanki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar