AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
Bende de var ama çok çok az bu görseldeki gibi değil lakin kremler vs var onlarla geçiyormus dene istersen
Bunun çaresi var ya kremleri var düzenli kullanman gerekiyor. İnternetten araştır bulursun.
Öncelikle geçmiş olsun diliyorum Sıkılaştırıcı ya da çatlak önleyiciler kullanıyormusun?
İsteyerek kendin mi çatlattın sanki doğal çatlak sonuçta beğenmeyen sektirsin gitsin kardeşim
Yahu ne takiyorsun boşver. Mükemmellik takıntısı seni yer bitirir.
ne olacak ya altı üstü iz fiziğin de güzelmiş hem
Ama ne kadar spor yaparsam yapayım ne kadar güzel olursa olsun fiziğim. Bu izler olduğu sürece hep çirkin kalacağım 😣
saçmalama çoğu kişi de var bu izler, çok rahatsız oluyorsan çözüm yöntemi araştırabilirsin, izleri daha az görünür hale getiren uygulamalar varmış
Çok baktım hatta krem sipariş ettim ve işe yaramadı. Lazer tedavisi var. Paramı birikticem onun için çünkü çok pahalı
bence bu kadar takma, sandığın kadar kötü gözükmüyor
Takmamaya çalışıyorum, yorumun için teşekkürler 😊
rica ederim.
Kafada olmadıktan sonra mühim değil
Bu iyidi 😅
(((:
Bunlara mı takılıyorsunuz kilo alıp vermeden bile oluşuyor yapacak bir şeyimiz yok yani dert edecek bir şey değil abartıyorsun
Kız kaç çocuk doğurdun da çatlattın kendini bu ne la.. havuza güneş vurduğu zaman böyle parçacık gözükür aynı öyle olmuşun
Ama bişey söyliyim sağlam giderin var çatlaklar gözüme pek çarpmıyor giderin var olduğu için 😅
Sorun değil önemli olan kalp sizi seven biri onları dert etmez emin olun
Canını sıkma her insanda olabilir Yemene dikkat et sık kilo alıp vermekten oluyor
Kafa da catlak olmasinda...
Ha ha
cok abartiyorsun bence, ama rahatsiz oluyorsan spor yap ve yediklerine dikkat et düzelir
Çatlak her kızda vardır takma bunu. Önemli olan onları kabullenmen. Kusur değil o.
Her kizdami abartma sende
@Kotucocuk0707 Abartmıyorum var.
Olmayan milyontane kiz sayabilirimsnaa
@Kotucocuk0707 Bende olan.
Herkesde yok dmeek istiyrim
Argan yağı ve taze aloevera kabuğunu soyup şeffaf olan kısmın suyunu çatlaklarına sür düzenli kullanıldığında geçecek
Kadın kocasının kıymetini bilsin erkekte kadına sahip çıkmasını bilsin yeter çatlaklar için sevmeyek adam hiç sevmesin zaten
Biraz kotu duruyor ama cokta onemli degil bence duzelir spor ve losyon kullanarak
Kotu diyen erkeklere teklif etsen kosa kosa gelirler ne bicim insan olmussunuz siz sanki mukemmelsiniz
Benimde göğüsümde ve ara ara vücudumda var hoş olmuyor cidden
Çabuk kilo alıp vermekten. Yiyip , içmene dikkat et , hareketsiz kalma.
çok mu hızlı kilo alıp veriyorsunuz? bir doktor olarak önce kilolarınızı sorgularım ben
Hayır. Çok genç yaşta oluştu bunlar. Yani 14-15 yaşındaydım. Ve kilolu değildim.
Ay sizin bu özeliniz var ya beni mahvediyor. Ne var bu özelde anlayamadım. 🤦🏻♀️
Burdaki insanlara pek güvenemiyorum, çoğu kişi burda iyi niyetli gözüküyor ve özele gelince başka birisi oluyorlar 😕
Zarar gelmez ama okumak istemediğim şeyler okurum ve durduk yere sinir olurum
neden kendinizi bir başkası yüzünden sinir ediyorsunuz bence bu felsefenizi degiştirmelisiniz hele hele tanımadıgınız birinin size yazdıgı şeyler yüzünden kendinizi sinir etmeyin bence
Haklısınız tabi, ama ister istemez bazı insanlar beni kullanınca üzülüyorum.
nasıl kullanabilirler? tanımadıgınız biri sizi nasıl kullanabilir? kastettiginiz duygusallık mı cinsellik mi? ki bunlar olsa dahi sanalla sınırlı olur
Bazen yardım amaçla yazıyorum ve karşımdakinin niyeti farklı oluyor
Özele gelmek istiyor musun istemiyor musun:)
Valla gördüğüm anda soğurum arkadaş soğumuşluğumda çoktur
Kilo. alip spor ule. vermeyen kisilerin yani tembellik yapan kadinlarda olur
Cok da problem degil seven oyle sevsin eski kiz arkadasimda da vardi
Açıkçası seven sorun etmez. Ki zira fiziğin harika eşine o çatlakları görmeyecek duruma getirirsen kimse sorun etmez
Doğal yani olabilir
bişey olmaz çatlaklar yüzdeki çil gibidir ayrı bir görünüm katıyor :) kimsenin midesi de bulanmaz rahat ol :D
Ortadaki resim sucuk duruşu gibi gel beni mick der gibi
Sıkılacak bir durum değil seni beğenen isteyen böylede ister kendinle barışık ol takma
Ya bende çok kilolu değilim 60 kgyum ama çatlaklar yüzünden kotu durjyo
Olum bu vücudun neresi ya cocugu. 2 saat bulmaya çalisiom
Olabilir doğal birşey
Bu bir kusur değil cok doğal
Spora git kilo dan tedavi şart
1.73 boyundayım kilom da 61. Başka bir nedeni olmalı. Ayrıca spora haftada üç kere gidiyorum zaten.
Bilmediğin rahatsızlığın dan dolayı da olabilir
Oranı buranı açmazsın işte daha iyi olmuş
Valla aynısını düşünmedim değil. Belki de bu bir işarettir diye bazen düşünüyorum açık giyinmem için çünkü fiziğim gayet iyi ama bu çatlaklar sayesinde açık giyinmek istemiyorum işte.
Herşey Allah tan gelir bunda kınanacak bir durum yok bu sana ilahi bir uyarı dert etme böyle şeyleri o fotolarıda sil
O fotolar bana ait değil
Galiba kilo alıp vermekten oluyor bu çatlaklar
Bende de var. Ama bu biraz fazla gibi
Normal bir durum çoğu kadınlarda var.
Çatlaklar neredeyse herkeste var
Sinoz çatlak kremi al
Fotoğraftakiler çok fazlaymış hiç görmemiştim.
Ortadaki biraz rahatsız edici görünüyo sadece
Çatlak değilde orda öyle dövme olursa sıkıntı işte
bir çözümü vardır illa ki.
Kıyamam sana üzülme böyle bir başka sexsisiniz
ayy ne kötü bisey yaaa sporla duzelezmi krem falan
Yapacak birşeyler illaki vardır
bence sorun olmayan detay
sevdikten sonra bunlara takılmam
Sanki soru baska bir sey diyor fitografkardan
Nasıl anlamadım
Eşimde olmasını istemem
Midem bulanır kusarım
O kadar kötü mü?
Ağacın gövdesine benziyo yav
Evet hep böyle kalacak
öffff kusacam bu ne ya !
@Koutinho doruyu söylemek suç mu oldu
Bu kadar değer görüyosunuz. İlgi alaka...
Türkiye aamsalak bir ülke malum.
Bu kadar ilgi görüyorsan, HAKKINI VER.
Mesela Vücudu bu halde olan, güzel olmayan bir kız kendini ağırdan satmasın. Hakkını veremiyor bir de utanmadan ego yapıyor. Beni çıldırtan o.
@Koutinho Türkiye'yi bilemem ne kadar amsalak olduğunu ama insanları biliyorum ne kadar kötü olduklarını
Hoş bir görüntü değil açıkçası.
Lazerle tedavisi var yaptırabilirsiniz
Belirli aşamadaki çatlaklar güzel görünüyor benc3
Bu çatlakların oluşma sebebi nedir
Normalde hızlı kilo alıp veya vermeyle oluşuyor. Genelde hamilelikte oluşuyor. Ben hamile kalmadım, hızlı kilo alıpta vermedim. Genetik de değil çünkü Annemde Babamda yok..
Belki cildim kuru diye böyle oldu bilmiyorum sebebini
Spor yaparak da geçmiyor mu
Hayır
Sporunu yap sen yinede sağlıklı olmak için bunlar kötü şeyler değil emin ol
Yapıyorum zaten
Aynen en güzeli
Benimde var omuz kısmında bunun tedavisi yok mu ya
Varmış lazer ile tedavi olabilirsin. Ama çok pahalı maalesef. Ve 100 de 80-70 gidiyormuş. Ve bir kere değil bir kaç sefer tedavi görmelisin gitmesi için
Belki deniz kum iyi gelir deri soyulunca geçer
Yok o kadar kolay geçmiyor maalesef
Doktora gittin mi peki
Hayır
Yorumları okudum kendin birçok şeyi denemiş sin ama bence bir cildiye doktoruna görün kilo alıp verme olmadan böyle çatlaklar varsa ve bu genetik de değilse muhtemelen bir cilt hastalığı olabilir kafana göre kremler kullanarak hastalığın daha fazla ilerlemesine sebep olabilirsin
Şunu da özellikle belirtmek isterim eğer paylaştığın görseldeki gibiyse hiç kafana takma o çatlaklar yokmuş gibi hayatına devam et çünki dikkat çekecek kadar bir iticiliği yok
Teşekkür ederim yorumunuz için 😊🙏
Rica ederim iyi günler
Sizede :)
Sevgilim olmanı isterdim